חברים יקרים ברח לי גאקו באזור המושבים ליד קרית גת (מושב נהורה) היום בערב ואנחנו לא מוצאים אותו כל מי שימצא בבקשה נא לומר לנו יש לתוכי טבעת והוא עולה על היד .ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה ברח לי גאקו!!!
מנהל: מפקחים
עזרה ברח לי גאקו!!!
חברים יקרים ברח לי גאקו באזור המושבים ליד קרית גת (מושב נהורה) היום בערב ואנחנו לא מוצאים אותו כל מי שימצא בבקשה נא לומר לנו יש לתוכי טבעת והוא עולה על היד .Re: עזרה ברח לי גאקו!!!
בהצלחה בחיפושים...
אם עדיין לא מצאתם אני מציע להרחיב את האזור חיפוש כי הוא כבר יכול להגיע רחוק אם לא קצצתם כנפיים....
שיהיה בהצלחה
אם עדיין לא מצאתם אני מציע להרחיב את האזור חיפוש כי הוא כבר יכול להגיע רחוק אם לא קצצתם כנפיים....
שיהיה בהצלחה
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
Re: עזרה ברח לי גאקו!!!
חברים אל דאגה ב 4 בבוקר הוא היה במדרכה אצל השכן והוחזר בשלום..
מצער לשמוע, רוב הסיכויים שהתוכי בסביבה אם הוא לא נלקח, אם יש לך חצר תוציא את הכלוב לחצר כדי שיראה אותו.
עצות לאיתור תוכי אובד
תמשיך לעדכן בבקשה.
עצות לאיתור תוכי אובד
תמשיך לעדכן בבקשה.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
^^ הוא עדכן. התוכי הוחזר.
איזה כיף לשמוע! ועכשיו לבצע קיטום נוצות כראוי.

איזה כיף לשמוע! ועכשיו לבצע קיטום נוצות כראוי.

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
בדיוק איך שאני שולח אני רואה את התגובה. שמח שנגמר בשלום .לקטום נוצות באופן מידי.
טוב שמצאת
שמח בשבילך שמצאת,
פעם הבאה לגזור נוצות!
פעם הבאה לגזור נוצות!