היום קניתי קוקטיילית אפורה , בת חצי שנה ונתתי לה את השם קאי ( Kay ) .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיילית חדשה - קאי
מנהל: מפקחים
קוקטיילית חדשה - קאי
אז אחרי ששיגעתי את כולכם באלף ואחת שאלות ועניתם לי ועל זה אני מודה לכם ..

Re: קוקטיילית חדשה - קאי
צריך לעקוב אחרי השתיה והאוכל שלה?יכול להיות שבגלל המעבר לכלוב החדש ולבית היא לא ממש שותה ואוכלת?יושבת בשקט ולא כ"כ רוצה לצאת אליי.
טבעי?
לא להילחץ מזה?
לחכות בסבלנות שזה יבוא לבד?
היא בסה"כ 3 שעות אצלי בבית.
אם אני רוצה להוציא אותה מהכלוב:עדיף לקחת אותה ביד בהחזקת כל הגוף או להושיט לה את הזרוע שלי שתצא לבד?
טבעי?
לא להילחץ מזה?
לחכות בסבלנות שזה יבוא לבד?
היא בסה"כ 3 שעות אצלי בבית.
אם אני רוצה להוציא אותה מהכלוב:עדיף לקחת אותה ביד בהחזקת כל הגוף או להושיט לה את הזרוע שלי שתצא לבד?
קודם כל תתחדש אלייה חמודה מאוד
אתה יכול לעקוב בדרך כלל בשעות הראשונה היא לא תאכל או תשתה אבל אחרי זה היא תתחיל לאכול ולשתות כרגיל
תפתח לה את הכלוב ותתן לה לצאת לבד
עכשיו אל תסתובבו יותר מידי לידה תנו לה להתאקלם לסביבה החדשה
אתה יכול לעקוב בדרך כלל בשעות הראשונה היא לא תאכל או תשתה אבל אחרי זה היא תתחיל לאכול ולשתות כרגיל
תפתח לה את הכלוב ותתן לה לצאת לבד
עכשיו אל תסתובבו יותר מידי לידה תנו לה להתאקלם לסביבה החדשה

תכניס את כף היד מתחת לרגליים וביד השנייה תתמוך בגוף, כך אותה אליך , תלטף אותה כשהיא צמודה לגוף , תדבר תרגיע ותחזיר אותה על
מנת שתקבל ביטחון, אם היא מתנגדת מפוחדת/בורחת תימנע מלעשות זאת ותתן לה את הזמן להתאקלם טוב יותר.
מנת שתקבל ביטחון, אם היא מתנגדת מפוחדת/בורחת תימנע מלעשות זאת ותתן לה את הזמן להתאקלם טוב יותר.
כולם פה משתגעים :כל אחד רוצה שהיא תעלה עליו ובטוח בילבלנו לה את המוח,
פשוט לשבת מולה בכלוב,לדבר ולחכות שהיא תצא לבד??לא מצייצת ולא משמיעה קול-זה מההתרגשות שלה או בגלל שהיא עדיין קטנה?
יתכן שהיא מבולבלת וקטנה, אני מציע שלא להתנפל עליה כולם ביחד, ראשית נסה לקחתה בידיים ולראות כיצד היא מגיבה, לעיתים פעולת ההחזקה בידים גורמת להם לביטחון , הכל תלוי בתוכי גילו בהחתמה וכו'.
שוב, אם היא מפוחדת כדאי לתת לה שקט ומנוחה וביטחון לגשת לכלי המים והאוכל.
שוב, אם היא מפוחדת כדאי לתת לה שקט ומנוחה וביטחון לגשת לכלי המים והאוכל.
בד"כ קוקטיילים הם שקטים היא לא תעשה הרבה רעש ותאמין לי אתה לא רוצה שהיא תרעיש 
ככה זה תמיד בהתחלה מתלהבים אבל אתה צריך ליראות מה איתה...
תכניס יד לכלוב ושים ליד החזה איפה שהרגליים אם היא תעלה תוציא אותה מהכלוב ותלטף אותה תן לה להרגיש בטיחות ותחזיר אותה...
אם היא מפחדת תן לה זמן להתאקלם...
תדבר אליה בטון חלש ובטוח שהיא תראה שאין ממה לפחד
ככה זה תמיד בהתחלה מתלהבים אבל אתה צריך ליראות מה איתה...
תכניס יד לכלוב ושים ליד החזה איפה שהרגליים אם היא תעלה תוציא אותה מהכלוב ותלטף אותה תן לה להרגיש בטיחות ותחזיר אותה...
אם היא מפחדת תן לה זמן להתאקלם...
תדבר אליה בטון חלש ובטוח שהיא תראה שאין ממה לפחד
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
יש בכלוב שלי מעקה עליון שמחבר בין שני חלקי הגג ושם היא יושבת עכשיו,זה לא מסוכן לה?צריך להכניס אותה פנימה או להניח לה?
תודה על הסבלנות והסובלנות.....
תודה על הסבלנות והסובלנות.....

תקבל בחזרה