שוב שלום לכולם
רציתי לדעת איזה דברים אני יכול לעשות עם התוכי שלי
כדי לחזק את הקשר ביננו
איזה משחקים צריך ומה באמת יכול לפתח עוד יותר את
האינטלגנציה של התוכי
אני מניח שלשים אותו על הכתף זה לא מה שעושה את ההבדל
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה דברים אני יכול לעשות עם התוכי לחיזוק הקשר ביננו
מנהל: מפקחים
Re: איזה דברים אני יכול לעשות עם התוכי לחיזוק הקשר ביננו
ראשית ליצור קשר עם התוכי על ידי דיבור, בטבע התוכי מתקשר עם בן הזוג ועם להקתו באמצעות הקול, צווחות וקולות שמושמעים
יוצרים קשר והכרה בין חברי הלהקה והקרובים אליו.
הקשר בינך לבין התוכי יכול להתחזק ע"י תירגולים ואילוף, לימוד התוכי דברים שונים כגון: סיבוב , עלייה וירידה ליד,עשיית פעולות שונות
יחזקו את הקשר ביניכם, אם הגישה תהיה נכונה וסבלנית התוכי יחכה לזמנים הקבועים של האילוף בהם הוא מרצה אותך ומקבל צ'ופרים ותשבוחות.
יוצרים קשר והכרה בין חברי הלהקה והקרובים אליו.
הקשר בינך לבין התוכי יכול להתחזק ע"י תירגולים ואילוף, לימוד התוכי דברים שונים כגון: סיבוב , עלייה וירידה ליד,עשיית פעולות שונות
יחזקו את הקשר ביניכם, אם הגישה תהיה נכונה וסבלנית התוכי יחכה לזמנים הקבועים של האילוף בהם הוא מרצה אותך ומקבל צ'ופרים ותשבוחות.
תודה אני הלך על הסיבוב נראה מה יהיה
אלי אני צריך עזרה
פיקו התוכון שלי לפעמים עולה ונשאר ולפעמים לא זה תלוי אבל הבעיה שלו זה עם האילוף
אני מציע לו תמיד פירות ירקות שקדים מקולפים ובחתיכות קטנות שקדים רגילים (לא קלויים כמובן) אגוזי מלך אין ניסיתי הכל הוא לא רוצה כלום וגרעיני חמניה יש לו בתערובת באוכל שלו והוא לא מוכן לאכול לי אותם מהיד כאילו רק גרעין מה אני יכול לעשות בשביל לאלף?
תודה מראש
אני מציע לו תמיד פירות ירקות שקדים מקולפים ובחתיכות קטנות שקדים רגילים (לא קלויים כמובן) אגוזי מלך אין ניסיתי הכל הוא לא רוצה כלום וגרעיני חמניה יש לו בתערובת באוכל שלו והוא לא מוכן לאכול לי אותם מהיד כאילו רק גרעין מה אני יכול לעשות בשביל לאלף?
תודה מראש
ראשית לא להפנות אלי שאלות ישירות..כולם יכולים להגיב ולעזור לך.1900 כתב:אלי אני צריך עזרה
תודה מראש
שנית,אענה לך בשימחה אבל לא באשכול שלא נפתח על ידך, גם בחוקי האתר מצוין שאין לשאול שאלות באשכול שחבר אחר פתח על מנת שהחבר יקבל את מלוא תשומת הלב.