שלום לכולם ושיהיה חג פסח שמח יש לי שני שאלות
תותי הקוקטיילית שלי התחילה לשלשל
זה בגלל שהחלפתי את המזון שלהם לכופתיות ?
והיא וגוזלי התוכונית שלי תמיד מנופחות ממה זה יכול להיות
תודה לעוזרים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שלשול קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: שלשול קוקטייל
ראשית תחזיר את המזון לקדמותו, כשמבצעים שינויים במזון ובמקביל נצפים תופעות שעלולות לרמז על מחלה מיד מחזירים את האוכל המקורי כדי לשלול מצב שהוכל הוא הגורם.
במקביל צריך לעקוב אחר התנהגותם, תוכים מנפחים את הנוצות על מנת לשלוט ולאזן את הטמפרטורה של גופם , מצד שני ניפוח נוצות יכול להעיד עלך בעייה בריאותית, אם הניפוח הוא לחלק ניכר מהיום ומלווה בחולשה, חוסר פעילות, עיניים "כבויות" חוסר תאבון או תיאבון יתר ואולי גם הפרשות התוכים חולים ויש לקחתם לוטרינר.
במקביל צריך לעקוב אחר התנהגותם, תוכים מנפחים את הנוצות על מנת לשלוט ולאזן את הטמפרטורה של גופם , מצד שני ניפוח נוצות יכול להעיד עלך בעייה בריאותית, אם הניפוח הוא לחלק ניכר מהיום ומלווה בחולשה, חוסר פעילות, עיניים "כבויות" חוסר תאבון או תיאבון יתר ואולי גם הפרשות התוכים חולים ויש לקחתם לוטרינר.