מה ההבדל בין ז'אקו אדום זנב לשחור זנב?
והאם זה קשור לגיל?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה ההבדל בין הז'אקו אני צריך תשובה מהירה בבקשה
מנהל: מפקחים
Re: מה ההבדל בין הז'אקו
אין כזה מושג "ג'אקו שחור זנב" צבע הנוצות של הגוזלים יותר עכור ולא אדום מלא במיוחד בקצוות, לאחר מכן הצבע מתחלף עם חילוף הנוצות והופך לאדום חזק, אתה יכול לראות את ההבדלים בתמונות הבאות:
גוזל
בוגר
לעומת זאת התת מין (תימנה) בעל זנב בורדו
גוזל
בוגר
לעומת זאת התת מין (תימנה) בעל זנב בורדו
Re: מה ההבדל בין הז'אקו אני צריך תשובה מהירה בבקשה
כן זה מה שראיתי התימנה מה ההבדל בינו לבין ג'אקו עם זנב אדום?
מבחינת דיבור ואופי ואיך אפשר לדעת את הגיל של התוכי אם אין לו טבעת?
הבן אדם אומ שהוא 9 חודשים אבל לפי משידוע לי שלתשעה חודשים אין עיינים צהובות..זה נכון?
מבחינת דיבור ואופי ואיך אפשר לדעת את הגיל של התוכי אם אין לו טבעת?
הבן אדם אומ שהוא 9 חודשים אבל לפי משידוע לי שלתשעה חודשים אין עיינים צהובות..זה נכון?

Re: מה ההבדל בין הז'אקו אני צריך תשובה מהירה בבקשה
בגיל 8-9 חודשים מתחיל להיווצר שינוי בצבע העיניים ואפשר כבר לראותתחילתה של טבעת צהובה מסביב לעין, עדיין ישנו הבדל בין תוכי בין 8-9חודשים לבין תוכי בן שנתים למשל.
בהקשר להבדלים: הבדלי גודל וצבע (זנב , מקור) , במקורות מצוין שרמת האינטלגציה ורמת דיבור כמו של הג'אקו קונגו אך למען האמת אני
לא ראיתי בפועל סירטונים של תוכים תימנה המדברים ברמה גבוהה כמו הקונגו.מבחינת האופי אני מסכים שהאופי אותו אופי ואין הבדל משמעותי , כמו בכלתוכי תלוי ברמת ההחתמה ובטיפול שקיבל עד שהועבר אליך.
מספר תמונות של צבעי העיניים בתקופות גיל שונות :
ארבעה חודשים

שישה עד שיבעה חודשים

שבע עד 12 חודשים

12-24 חודשים

בהקשר להבדלים: הבדלי גודל וצבע (זנב , מקור) , במקורות מצוין שרמת האינטלגציה ורמת דיבור כמו של הג'אקו קונגו אך למען האמת אני
לא ראיתי בפועל סירטונים של תוכים תימנה המדברים ברמה גבוהה כמו הקונגו.מבחינת האופי אני מסכים שהאופי אותו אופי ואין הבדל משמעותי , כמו בכלתוכי תלוי ברמת ההחתמה ובטיפול שקיבל עד שהועבר אליך.
מספר תמונות של צבעי העיניים בתקופות גיל שונות :
ארבעה חודשים

שישה עד שיבעה חודשים

שבע עד 12 חודשים

12-24 חודשים