ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מספר שאלות בקשר לתוכונים.
מנהל: מפקחים
Re: מספר שאלות בקשר לתוכונים.
אני הייתי נותן מזון ביצים לאורך כל השנה. בסך הכל תוכונים מתרבים די הרבה וזקוקים למזון טוב על מנת להחזיר את מה שהגוף מאבד במהלך ההטלות הדגירה וההאכלה של הגוזלים.
את יכולה לרכוש תא הטלה נוסף זהה ופשוט להעביר לתוכו את הגוזלים ולהחליף בין התאים. את התא המלוכלך אפשר לשטוף עם מים סבון ולאחר מכן עם חומץ שעוזר לחיטוי . זאת בתנאי שהתא ממש מלוכלך ועם נוזלים.
את יכולה לרכוש תא הטלה נוסף זהה ופשוט להעביר לתוכו את הגוזלים ולהחליף בין התאים. את התא המלוכלך אפשר לשטוף עם מים סבון ולאחר מכן עם חומץ שעוזר לחיטוי . זאת בתנאי שהתא ממש מלוכלך ועם נוזלים.
יקרה משהו עם ישארו בתא הזה? ואיך מעבירים אותם? ונראה לי גם עם אקנה תא חדש גם הוא יתמלא...זה לא כמות היסטרית אבל בעיגול הזה ראיתי שיש יחסית הרבה.. הינה תמונת מצב , צילמתי עכשיו. תגיד לי עם אפשר להשאיר בו או שרוצוי באמת להעביר לחדש..פשוט מעדיפה להימנע להרים אותם. אבל עם יהיה בררה אעשה זאת
.
http://xn--gebzbbce.co.il/5S7
http://xn--gebzbbce.co.il/5S7
לא קריטי. את יכולה לספוג עם נייר מגבת ולנקות מעט. מבלי להוציאם.
איך מנקים עם הם בעיגול הזה? או שרק מסביב לנקות? ומה יקרה עם בטעות אגע בהם? היום נולד הגוזל האחרון.. 6 גוזלים בריאים ומתוקים 
איזה יופי בהצלחה 
לא יקרה כלום אם תגעי בהם, הם לא ידחו או יעזבו אותם. את יכולה לקחת נייר מגבת ולנקות. יותר מזה לא צריך.

לא יקרה כלום אם תגעי בהם, הם לא ידחו או יעזבו אותם. את יכולה לקחת נייר מגבת ולנקות. יותר מזה לא צריך.
אוקיי,תודה!! אנסה היום לנקות . ראיתי אצל הנקבה הציפורנים בצואה היבשה,מסכנה
לא מצליחה לנקות את הצואה..ועל היותר קטנים יש צואה על הפנים , לא הרבה אבל יש..זה מסוכן?ובמידה ואקנה תא חדש,איך מעבירים אותם? ליטפתי אחד במקור והוא לא פחד,זה כי הוא קטן מידי?
אם לא הצלחת לנקות זה אומר שהצואה יבשה, ולכן אין צורך לנקות ולהתערב. גם בטבע איזור הקינון מלוכלך מלשלשת והם מסתדרים מצויין.
לקרא הסבב הבא יתכן מאוד שהאם תנקה בעצמה את התא.
בנוגע לגוזל, נכון, זה בגלל שהוא קטן.
לקרא הסבב הבא יתכן מאוד שהאם תנקה בעצמה את התא.
בנוגע לגוזל, נכון, זה בגלל שהוא קטן.
כדאי לה להירגע עם האימהות..
)),עוד מעט קיץ ויהיה חם אז אני העיף תתא ההטלה..זה לא יפגע בהם? וטוב לא אתערב...מה שכן אני נהנת להיסתכל עליהם...והריח פשוט דוחה אותי. ומקווה שזה לא יהרוס להם תריאה,יש גם קצת על העיניים.
הם בנויים לסבול את הריח. תתארי לך איך זה בתוך גזע עץ לח וטחוב.