ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האכלת גוזל וגיל ההוצאה
מנהל: מפקחים
Re: האכלת גוזל וגיל ההוצאה
הבנתי אני יאכיל עכשיו,
ארוחה הבאה כנראה ב19:00 ~
.
ארוחה הבאה כנראה ב19:00 ~
.
עדכון :
הקטן אכל דיי קצת 2.5ML ~ והתחיל להתנגד.
הבינוני שלא אכל לפני זה
קיבל 3.3ML.
ארוחה הבאה ב19:00 נקווה שכולם יהיו ריקים.
הקטן אכל דיי קצת 2.5ML ~ והתחיל להתנגד.
הבינוני שלא אכל לפני זה
קיבל 3.3ML.
ארוחה הבאה ב19:00 נקווה שכולם יהיו ריקים.
עוד מעט האכלה,
כמה לדעתכם הגדול אמור לקבל(בערך) ?
כמה לדעתכם הגדול אמור לקבל(בערך) ?
זה תלוי במשקל שלו.. בערך 8-9CC
הדרך הכי טובה לדעת זה לבדוק בצידי הצוואר, אתה תצטרך להזיז את הנוצות מעט ולראות אם אחרי שהוא אכל רואים את האוויר בזפק מצידי
הצוואר. אם כן סימן שהוא אכל מספיק אם לא סימן שאפשר להאכיל עוד קצת
ותבדוק לפי המזרק כמה הוא אכל וככה תדע כמה להאכיל להבא
הדרך הכי טובה לדעת זה לבדוק בצידי הצוואר, אתה תצטרך להזיז את הנוצות מעט ולראות אם אחרי שהוא אכל רואים את האוויר בזפק מצידי
הצוואר. אם כן סימן שהוא אכל מספיק אם לא סימן שאפשר להאכיל עוד קצת
ותבדוק לפי המזרק כמה הוא אכל וככה תדע כמה להאכיל להבא
אני יודע כמה הוא אכל פעם שעברה,
אם כך אני ימשיך עם 5-7~ ML תלוי בהתנגדות.
עד מתי להמשיך ככה ?
מחר הוא עובר לכלוב(עכשיו הוא במין קופסא עם נסורת)
עכשיו הוא על 3 ארוחות של כמו שאמרתי 5-7ML .
הוא מתחיל לשחק כבר עם הכופתיות.
מתי להוריד ל-2 ? וביאזו כמות ?
אם כך אני ימשיך עם 5-7~ ML תלוי בהתנגדות.
עד מתי להמשיך ככה ?
מחר הוא עובר לכלוב(עכשיו הוא במין קופסא עם נסורת)
עכשיו הוא על 3 ארוחות של כמו שאמרתי 5-7ML .
הוא מתחיל לשחק כבר עם הכופתיות.
מתי להוריד ל-2 ? וביאזו כמות ?
אוקיי, אגב תוודא שהטמפרטורה מתאימה לפני האכלה.. כשהדייסה בחום המתאים מיד להעביר למזרק ולהאכיל כי אחרת הדייסה מתקררת
במזרק ואז הגוזל לא יכול/רוצה לאכול אותה. אני הייתי מעבירה את הכוס עם הדייסה לקערה עם מים חמים אחרי שמילאתי מזרק, כדי שהחום
יישמר. אחרי שהמזרק התרוקן שוב מוציאה את הדייסה מהקערה עם המים, בודקת טמפרטורה שוב, וכשהדייסה בחום המתאים ממלאת שוב את
המזרק כי הכנתי כמות רק לשני קוקטיילים והדייסה הייתה מתקררת ממש מהר, אז ככה הצלחתי לשמור על הטמפרטורה של הדייסה למשך
ההאכלה. כשהדייסה הייתה קרה יותר מ 39 מעלות הם פשוט לא אכלו.
לגביי הבכור, שים את הכופתיות בקופסא בכלי קטן שיהיה לו נוח לאכול משם, וכשהוא יהיה בכלוב שים כופתות שיהיו זמינות תמיד, וכלי עם
מים לשתייה.
כשתראה שהוא מתחיל לאכול כופתיות תוריד את ארוחת הצהריים בחצי, כלומר תתן 3-4CC בערך, ואחרי יומיים-שלושה אפשר להוריד לגמרי
את ארוחת הצהריים. אחרי יומיים שלושה שהוא לא מקבל דייסה בצהריים תוריד חצי מכמות ארוחת הבוקר, למשך יומיים שלושה, ואז תתן רק
ארוחת ערב. לאחר מכן תוריד את הארוחת ערב בחצי למשך יומיים שלושה ואם הוא אוכל עצמאית תוכל להפסיק לגמרי עם הדייסה.
עוד שיטה היא להוריד מדי יום ב 1CC מכמות הארוחה. ז"א לדוגמא יום ראשון תתן 7CC בארוחת צהריים, למחרת תתן 6CC בארוחה, אחרי יום
תתן 5CC וכך הלאה עד שהוא לא מקבל יותר ארוחת צהריים אלא רק בוקר וערב. ואז מורידים את ארוחת הבוקר באותה שיטה, ולבסוף את
ארוחת הערב.
בזמן הגמילה חשוב שתראה שהוא אוכל מהכופתיות, תראה שהוא מלשלש והכל תקין.
במזרק ואז הגוזל לא יכול/רוצה לאכול אותה. אני הייתי מעבירה את הכוס עם הדייסה לקערה עם מים חמים אחרי שמילאתי מזרק, כדי שהחום
יישמר. אחרי שהמזרק התרוקן שוב מוציאה את הדייסה מהקערה עם המים, בודקת טמפרטורה שוב, וכשהדייסה בחום המתאים ממלאת שוב את
המזרק כי הכנתי כמות רק לשני קוקטיילים והדייסה הייתה מתקררת ממש מהר, אז ככה הצלחתי לשמור על הטמפרטורה של הדייסה למשך
ההאכלה. כשהדייסה הייתה קרה יותר מ 39 מעלות הם פשוט לא אכלו.
לגביי הבכור, שים את הכופתיות בקופסא בכלי קטן שיהיה לו נוח לאכול משם, וכשהוא יהיה בכלוב שים כופתות שיהיו זמינות תמיד, וכלי עם
מים לשתייה.
כשתראה שהוא מתחיל לאכול כופתיות תוריד את ארוחת הצהריים בחצי, כלומר תתן 3-4CC בערך, ואחרי יומיים-שלושה אפשר להוריד לגמרי
את ארוחת הצהריים. אחרי יומיים שלושה שהוא לא מקבל דייסה בצהריים תוריד חצי מכמות ארוחת הבוקר, למשך יומיים שלושה, ואז תתן רק
ארוחת ערב. לאחר מכן תוריד את הארוחת ערב בחצי למשך יומיים שלושה ואם הוא אוכל עצמאית תוכל להפסיק לגמרי עם הדייסה.
עוד שיטה היא להוריד מדי יום ב 1CC מכמות הארוחה. ז"א לדוגמא יום ראשון תתן 7CC בארוחת צהריים, למחרת תתן 6CC בארוחה, אחרי יום
תתן 5CC וכך הלאה עד שהוא לא מקבל יותר ארוחת צהריים אלא רק בוקר וערב. ואז מורידים את ארוחת הבוקר באותה שיטה, ולבסוף את
ארוחת הערב.
בזמן הגמילה חשוב שתראה שהוא אוכל מהכופתיות, תראה שהוא מלשלש והכל תקין.
הקטן אכל 2.5ML-3ML ,
הבינוני הגדול יותר קיבל 6ML.
הגדול התנגד וקיבל רק 5ML.
הבינוני השני עוד לא מרוקן הזפק
אז אני יאכיל אותו ב23:00 עם כולם שמחר כולם
יקבלו באותו הזמן בבוקר זה בסדר ?
כלומר אחד הבינוניים לא אכל מ16:00 עד 23:00
אבל ב20:00 יש לו בזפק עוד קצת אוכל.
מה לעשות עם הגדול הוא ממש מתנגד אולי בגלל
שיצא מהתא בגיל מאוחר ?
הבינוני הגדול יותר קיבל 6ML.