ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מספר שאלות בקשר לתוכונים.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מספר שאלות בקשר לתוכונים.

שליחה על ידי eli_lea »

תתחדשי, מזל טוב תמונה
את מתכוונת להאכיל את הגוזלים בדייסה?
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

תודה :)...לא! אני לא מסוגלת לקחת לה אותם. שהטבע יעשה את שלו..אקח לקראת הסוף. אבל עם הוא נולד היום מתי לקחת אותו שיהיה האכלת יד בלי להאכיל ? לא רוצה להיסתבך עם זה, זה מכניס אותי ללחץ.

אהרון עכשיו ראיתי תתגובה שלך..תודה :)..
סמל אישי של משתמש
אהרון
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אהרון אלבה

שליחה על ידי אהרון »

אין בעד מה :)
אל תשכחי כשאת לוקחת אותו לבדוק שהוא באמת אוכל מהאוכל ולא עדיין רק משחק איתו מידי פעם...
אם במקרה הוצאת והוא עדיין לא אוכל לגמרי-כדאי להחזיר אותו לאמא...
בעיקרון אם יש לך כוח להתעסק אם האכלה אחת ביום זה הכי טוב- פשוט לקחת כשהם כבר מנוצים לגמרי וגם להאכיל אותו פעם-פעמים ביום הכי טוב..
10 דקות בבוקר לפני שיוצאים לעבוד-10 דקות בערב אם יש לך-יכולים לצאת אחלה גוזלים :)
אם מחכים לגמרי עד הגמילה שלהם-התהליך יקח כמה ימים עד שהגוזל יתרגל אליך סופית- אבל גם יכול עדיין לצאת תוכי נפלא
תמונה
תוכים מגדלים רק מאהבה תמונה
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

לא תיהיה לי בעיה לחכות כמה ימים שיתרגל אלי..מעניין איך אני אתרגל כשיהיו לי 3 תוכים :)),אין לי בעיה להאכיל בבוקר..אני גם ככה סטודנטית ואני תמיד מאחרת...פשוט בגלל שאין לי ניסיון בכלל אז אני מפחדת. אני גם נילחצת מהר..איך יודעים שהוא לא משחק עם אוכל? נשמע מזה חמוד תינוק קטןןןן :)))))
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בגיל גמילה אפשר להאכיל ללא פחד. שמים דייסה במזרק ומטפטפים לפה. התוכי אוכל כמה שהוא רוצה, אם הוא רוצה עוד הוא מבקש.
צריך לרכוש דייסה שמיועדת לתוכים ומזרק.
אולי בזכות הגוזלים תקומי מוקדם יותר ולא תאחרי... תמונה
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

המורים שלי היו רוצים שזה יקרה ... אבל לא נראה לי חחחח ;). אני יודעת שזה מזרק ודייסה אבל עם בטעות אני אלחץ הרבה מידי או חזק שלא יחנק בטעות זה מה שמפחיד אותי
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה לא קשה, זה פשוט מאוד. להאכיל גוזל קטן זה די קשה, כשהגוזל כמעט גמול או גמול הוא יודע כמה דייסה להכניס לפה, אם תתני לו הרבה מידי הוא פשוט יפלוט את זה החוצה.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

באמת? נראה לי אני אנסה. אבל מה ההבדל בין שאני אאכיל לבין שאימא שלו תאכיל? וכשאני אאכיל אותו,מחזירים אותו לתא הטלה בחזרה? מקווה שאזכור גם מי זה מהם עם יצאו באותו צבע חח. ראיתי אותו היום כזה קטן אני מאוהבת :))). הוא שוכב על שאר הביצים..והיא עליהם..לא תמחץ אותו?
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

יש לי שאלה שמציקה לי..אני משאירה חלון פתוח ומכסה אותם ומשאירה פתוח בצד של החלון..אבל בתא ההטלה חם נורא..ואני עוד מכסה אותו אומנם רק תתא עצמו מבחוץ אבל לא חם להם מידי? פשוט חייבת לכסות כי אבא שלי ער כול הלילה והוא עובר לידם הרבה בגלל שהם קרובים למקרר :)... וזה מפריע להם לישון.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כשאת תאכילי את הגוזלים הם ירגישו קשר חזק אלייך. פעולת ההאכלה יוצרת קשק טוב בין המאכיל לגוזל וגורמת לגוזלים לבטוח במאכיל.
בתוך הבית בלילה אין בעייה לכסותם.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”