ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מספר שאלות בקשר לתוכונים.
מנהל: מפקחים
Re: מספר שאלות בקשר לתוכונים.
אני לקחתי לפני שנתיים תגוזל הראשון שנולד לה,הוא נולד נכה ונסעתי עד איזה חור לויטרינר שיעזור לי. הוא הרדים אותו,ומאז אני לא סולחת לעצמי,אפילו שאני כותבת את זה יש לי דמעות. אז אני אקח אותם הכי מאוחר שיש...עדיין אפשר יהיה שיהיו האכלת יד? ומה סבב נוסף? עוד לא אתאושש מזה וכבר עוד? מה עם לנוח?
תקחי את הגוזלים כשהם בשלבי ניצוי מתקדמים, כך תצטרכי לתת שתי ארוחות וזה בהחלט מספיק כדי להרגילם.
אם ההורים יחליטו על סבב נוסף יהיה קשה לעצור אותם. במידה ולא תוכלי או תרצי לגדל את שאר הגוזלים תעבירי אותם לבתים טובים.
אם ההורים יחליטו על סבב נוסף יהיה קשה לעצור אותם. במידה ולא תוכלי או תרצי לגדל את שאר הגוזלים תעבירי אותם לבתים טובים.
שלבי ניצוי מתקדמים זה כבר כשרואים צבע או כשהם מכוסים בנוצות אפורות? ואני ממש לא יודעת להאכיל אותם. הם לא יתרגלו אלי בלי זה? אחד אני משאירה לעצמי,את השאר אני אביא לחנות טובה שאני בבירור יודעת שהיא טובה.
אם את לא יודעת להאכיל ולא מתכוונת להאכיל תצטרכי לקחת אותם לאחר יציאתם מתא ההטלה ולאחר שדהתחילו לאכול באופן עצמאי.
ההרגלה תהיה קשה יותר במעט אך הם יתרגלו אלייך. תבחרי את הגוזל שאינו מראה סימני פחד בהשוואה לאחרים.
ההרגלה תהיה קשה יותר במעט אך הם יתרגלו אלייך. תבחרי את הגוזל שאינו מראה סימני פחד בהשוואה לאחרים.
אוו זה נשמע מתאים לי. אבל זה יהיה כבר בשלב שאני אראה תצבע שלהם? יותר נכון באיזה גיל הם יהיו וממתי סופרים? כשיבקעו ?מחכה כבר לשמוע תציוצים הראשונים
))))
נערך לאחרונה על ידי ninka ב 02 יוני 2013 11:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון, זה שלב בו התוכונים מנוצים לגמרי.
היום זה היום ה17...ועדין לא נולד שום גוזל
((... יש סיבה לדאגה? ופתחתי תתא ראיתי 6 ביצים לבנים שדרכם לא רואים כלום מה שכן כשמתקרבים היא ישר ניכנסת לתא ההטלה כשלפני כן לא היה אכפת לה שמתקרבים.
מוקדם לדעת. הדגירה היא בסביבות 17 יום אבל היא מתחילה מהביצה השנייה או השלישית לכן צריך לקחת עוד מספר ימים לפני שמסיקים מסקנות.
נולד גוזל אחד עכשיו!!!!!!!!! איזה אושר!!!!!!! מעכשיו לספור ימים עד שאוכל להוציא אותו?
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
זה לא חייב להיות ספירה מדוייקת של ימים...
כשהם כבר יהיו מנוצים ויתחילו לצאת מהתא ולאכול מידי פעם-תבדקי מי הכי פחות פוחד ממך- ותוציאי אותו לכלוב נפרד
תתני לו הרבה יחס ותנסי ללטף אותו בלי להלחיץ אותו- לפעמים מקבלים כמה נשיכות קטנות בהתחלה-אם לא קוצצים לו קצת נוצות צריך לשים לב שלא יברח החוצה..
אפשר ללטף אותם גם מידי פעם קצת עוד בתוך התא הטלה כשהם כבר מתחילים להתנצות-לא הרבה זמן לשלא יפריע להורים...
כשהם כבר יהיו מנוצים ויתחילו לצאת מהתא ולאכול מידי פעם-תבדקי מי הכי פחות פוחד ממך- ותוציאי אותו לכלוב נפרד
תתני לו הרבה יחס ותנסי ללטף אותו בלי להלחיץ אותו- לפעמים מקבלים כמה נשיכות קטנות בהתחלה-אם לא קוצצים לו קצת נוצות צריך לשים לב שלא יברח החוצה..
אפשר ללטף אותם גם מידי פעם קצת עוד בתוך התא הטלה כשהם כבר מתחילים להתנצות-לא הרבה זמן לשלא יפריע להורים...

תוכים מגדלים רק מאהבה