ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גודל כלוב לאמזונה
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: גודל כלוב לאמזונה
תתחדש על הכלוב נראה שהאמזונה מאוד נהנית ממנו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אני בטוח שהתוכי נהנה בכלוב הזה, הכלוב ממש ענק ואפילו יפה לבית 

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
תתחדש, בחרת כלוב מרווח 

כלוב מעולה 
אולי זה נראה גדול, טוב זה באמת גדול, אבל בשביל תוכי בגודל של אמזונה זה הכי טוב שיש, מרווח... אידיאלי
הלוואי וכל אחד היה קונה כלוב מרווח כזה ביחס לגודל של התוכי שלו. צריך לזכור שהכלוב אמור להיות כמו חדר לתוכי, ולא קופסת איחסון
אומנם החוק מתיר כלוב קטן בהרבה, אבל כלוב כמו שיש לכם זה לדעתי הכי טוב והכי מתחשב שיש, ואני בטוחה שהתוכי יהיה מאושר
וגם כשתצאו מהבית ותסגרו אותו בכלוב תהיו בראש שקט ולא תדאגו שאין לו מספיק צעצועים או מרווח ושהוא מרגיש כלוא או מוגבל בתנועה בצורה כלשהי
בקיצור, כל הכבוד, תתחדשו ובהצלחה

אולי זה נראה גדול, טוב זה באמת גדול, אבל בשביל תוכי בגודל של אמזונה זה הכי טוב שיש, מרווח... אידיאלי
הלוואי וכל אחד היה קונה כלוב מרווח כזה ביחס לגודל של התוכי שלו. צריך לזכור שהכלוב אמור להיות כמו חדר לתוכי, ולא קופסת איחסון
אומנם החוק מתיר כלוב קטן בהרבה, אבל כלוב כמו שיש לכם זה לדעתי הכי טוב והכי מתחשב שיש, ואני בטוחה שהתוכי יהיה מאושר
וגם כשתצאו מהבית ותסגרו אותו בכלוב תהיו בראש שקט ולא תדאגו שאין לו מספיק צעצועים או מרווח ושהוא מרגיש כלוא או מוגבל בתנועה בצורה כלשהי
בקיצור, כל הכבוד, תתחדשו ובהצלחה

ואו באמת נראה כלוב מפלצתי כל הכבוד שאתה מרשה לעצמך לשים כלוב כזה בתוך הבית !
וואו ענק...כמה עולה דבר כזה? כמו קרוואן?
לא ממש יודעת זה שדרוג לזה שבא עם התוכי בערך 1100
פדרבוש נולד ב 15 באוקטובר 2011
נקנה ב 1 במרץ 2012
נקנה ב 1 במרץ 2012