ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה עם ביצי תוכים
מנהל: מפקחים
-
כרמלה זאדה
- ביצה

Re: בעיה עם ביצי תוכים
לאלי לאה אני ראיתי את ההיזדווגות זה בטוח לא פעם אחת כמה פעמים מאוד קשה לראות אבל ראיתי
-
כרמלה זאדה
- ביצה

אז בקשר לביצים בדקתי הם ריקים מה זה שהם מתנשקים ומנענעים הרבה זמן ביחד
הזכר מאכיל את הנקבה. כך בעצם הוא מעביר לה מסר שהוא יטפל בה ובגוזלים ושהיא יכולה לסמוך עליו כבן זוג בעת שהיא תטיל ביצים ותזדקק לעזרתו. האכלות הן חלק מבניית הקשר בין בני הזוג. לעיתים קרובות תוכים מוחתמים ינסו להאכיל את המגדל בדיוק כפי שהם עושים עם בני הזוג שאיתם הם חיים.
-
כרמלה זאדה
- ביצה

התוקים לא בדוקים אם הם זכר ונקבה יש לי אחד 5 שנים ולא היה אף פעם ביצים לפני שנה קניתי עוד אחד וכמה חודשים לאחר מכן מה שהיה שלי הטילה את הביצים חיכיתי 40 יום לא בקעו הביצים בדקתי לפי בקשתך עם פנס הם היו ריקות יש סיכוי לעוד ביצים כי הם ממשיכים בחיזורים
זה שאחת הטילה ביצים לא אומר שהם זוג זכר ונקבה. את צריכה לעשות בדיקות דם כדי לדעת בוודאות שמדובר בזכר ונקבה במיוחד לאור זאת שהביצים לא היו פוריות.
הנקבה יכולה להיכנס לסבב נוסף של הטלות , נקווה שבפעם הבאה יהיו תוצאות טובות יותר.
הנקבה יכולה להיכנס לסבב נוסף של הטלות , נקווה שבפעם הבאה יהיו תוצאות טובות יותר.