אני תמיד קורא את הסיפורים שלך עד הסוף, לא יודע למה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בשעה טובה ומוצלחת
מנהל: מפקחים
Re: בשעה טובה ומוצלחת
יצא באמת יפה !!

תודה לכולם. באמת הייתה עבודה רבה, אבל יש סיפוק גדול.
אליאורג לרוב הכלובים שלי יש גג מפוליגל לבן, שהוא אטום. אין שום בעיה של התחממות יתר, לכל הכלובים בקיץ יש 4 כיווני אוויר
אלי גם לך תודה.אם תסתכל תראה בתמונה קו חום ככה קרוב לארגז קצת מתחת לפתח כניסה, בשני הכלובים יש מקל עמידה.
אני מקווה שהדיירים יהנו.
שבוע טוב לכולם
אליאורג לרוב הכלובים שלי יש גג מפוליגל לבן, שהוא אטום. אין שום בעיה של התחממות יתר, לכל הכלובים בקיץ יש 4 כיווני אוויר

אלי גם לך תודה.אם תסתכל תראה בתמונה קו חום ככה קרוב לארגז קצת מתחת לפתח כניסה, בשני הכלובים יש מקל עמידה.
אני מקווה שהדיירים יהנו.
שבוע טוב לכולם

אווה אילצת אותי להגדיל את התמונה,בתחילה חשבתי שמדובר בחיזוק כלשהו לתא ההטלה(טוב הראייה לא משהוא כבר ).
בכל מקרה ,זה נראה לי לאחר שהגדלתי מקל עגול וחלק (תקני אותי אם אני טועה ) ולא ענף טבעי.
אז יש שלושה דברים שיש לי להעיר :
1. כדאי להחליף לענף טבעי .
2.להנמיך את גובה המקל כך שכאשר התוכי יעמוד עליו ראשו יהיה בערך במרכז הפתח.
3. הענף נראה לי צמוד מידיי לתא ההטלה ולא מותיר להם הרבה מרחב עליו.
אגב ראיתי שעשית מחיצה מפח ,אין כל בעייה דרך הפח לדפוק שני מסמרים אחד ליד השני (כדי שהעץ לא יסתובב) וכך
אפשר להשתמש בענף ארוך יותר מצד לצד שיתן להם מקום רב יותר להתנועע.
את המקל הנגדי פשוט שמים מעט נמוך גבוה או לצד ותופסים באותה שיטה.
בהצלחה
בכל מקרה ,זה נראה לי לאחר שהגדלתי מקל עגול וחלק (תקני אותי אם אני טועה ) ולא ענף טבעי.
אז יש שלושה דברים שיש לי להעיר :
1. כדאי להחליף לענף טבעי .
2.להנמיך את גובה המקל כך שכאשר התוכי יעמוד עליו ראשו יהיה בערך במרכז הפתח.
3. הענף נראה לי צמוד מידיי לתא ההטלה ולא מותיר להם הרבה מרחב עליו.
אגב ראיתי שעשית מחיצה מפח ,אין כל בעייה דרך הפח לדפוק שני מסמרים אחד ליד השני (כדי שהעץ לא יסתובב) וכך
אפשר להשתמש בענף ארוך יותר מצד לצד שיתן להם מקום רב יותר להתנועע.
את המקל הנגדי פשוט שמים מעט נמוך גבוה או לצד ותופסים באותה שיטה.
בהצלחה