אני מעדיף לעשות מעטפת ובפנים לבנות כלובים נפרדים,כך אתה יכול להוריד כלוב ,לשנות מיקום וכו', אם אתה מעוניין בכלוב
קבוע כמובן שתחסוך רשת אם תשתמש בדפנות הכלוב הקיים כחלק מהכלובים בפנים,החיבור פשוט מאוד והבנייה קלה, אתה חותך רשת במידות הרצויות ומחבר עם קליפסים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני חדש בעסק...וצריך עזרה...
מנהל: מפקחים
Re: אני חדש בעסק...וצריך עזרה...
http://www.upfree.net/index.php?page=view&id=80408437
ציירתי את מה שתיכננתי עד עכשיו
אם תוכלו לצייר על זה מה אני עוד צריך להוסיף ודגשים מסויימים(חומרים ומחירים מידות וכו') ...ושכחתי להוסיף שהווליר הוא פינתי
תודה רבה למי שעזר עד עכשיו ולמי שממשיך לעזור ...תודה רבההה...
ציירתי את מה שתיכננתי עד עכשיו
אם תוכלו לצייר על זה מה אני עוד צריך להוסיף ודגשים מסויימים(חומרים ומחירים מידות וכו') ...ושכחתי להוסיף שהווליר הוא פינתי
תודה רבה למי שעזר עד עכשיו ולמי שממשיך לעזור ...תודה רבההה...
רוחב של שני מטר ייצור לך בעייה,אתה מעוניין להיכנס לתוך הווליר ולכן הייתי ממליץ לך שהרוחב יהיה גדול יותר לפחות בחצי מטר נוסף ל-2.5 מטר.אתה יכול בעיקרון בצד שמאל הצד שצמוד לפינה לעשותו מיועד לדררות וקוקטילים, יש לך אפשרות לחלק שני כלובים בגודל 1*1*1 מטר.וממול לעשות 3 כלובים בגודל של 65 *80*1.0 מ' גובה (שלושה כלובים ),יישאר לך מרווח של .70 ס"מ בין הכלובים להיכנס ולטפל.
אפשר גם לחלק את הכלובים בצורות שונות והכל תלוי בכמות התוכים מכל סוג.
אפשר גם לחלק את הכלובים בצורות שונות והכל תלוי בכמות התוכים מכל סוג.
אהה גם זו דרך ...לא חשבתי על לשים בצדדים ...
אני רוצה לעשות ככה איזה 2-3 זוגות של התוכים הקטנים בנתיים וזוג שתיים מכל סוג של יותר גדולים (קוקטיילים דררות)...
אז מתאים כמו שחילקת
....
אני רוצה לעשות ככה איזה 2-3 זוגות של התוכים הקטנים בנתיים וזוג שתיים מכל סוג של יותר גדולים (קוקטיילים דררות)...
אז מתאים כמו שחילקת
מתאים בהחלט,את גודל הכלובים תקבע על פי כמות התוכים שתרצה לאכלס בכל כלוב.
אוקיי תודה רבההה רבה לכםםם ....השכלתי..