ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מה דעתכם על זוג לרבייה רוזלה מילי?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

Aviran.b
ביצה
ביצה

Re: מה דעתכם על זוג לרבייה רוזלה מילי?

שליחה על ידי Aviran.b »

אוקי התחלתם לתת לי אחלה של כיוון...

עכשיו שאלה ראשונה אם הייתי ממליצים לי על הרובינו והלוטינו ביחס למילי, כאילו האם המוטציה יותר חלשה בהרבה? כי ידועה לי שהרוזלה זה תוכי לא חזק במיוחד.

והייתי רוצה לדעת אם כלוב 80 רוחב עם גובה 55 ועמוק 55 יספיק להם...כי בכלובים האלה אני מגדל את שאר התוכים שלי...ושאני אומר יספיק להם אני מתכוון לגבי רבייה...ואני יודע שזה לא מתאים אבל אם בהכי מנמאלי זה יכול להספיק להם זה השאלה שלי...

והייתי רוצה לדעת מי מתרבה יותר טוב המזרחית או המילי...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא קראתי באף מאמר או מחקר שמוטציה מסויימת משסוגים שציינת חלשה או חזקה יותר כך שאין הבדלים בכוח ההישרדות שלהם.
הכלוב שציינת קטן ,זהו כלוב שלא מתאים לרוזלות,הרוזלות צריכים כלוב של 1*1*1 מטר לפחות.
לגבי ריבוי,אין תשובה לשאלה שלך, רוזלות מזרחיות יכולות להתרבות מצויין בבית גידול אחד ואצל אחר לא להתרבות,זה תלוי בזוג, בכימיה, בתזונה, בהפרעות ,בפוריות וכו'.
אף אחד לא יכול להצביע ולומר שאם תיקח רוזלה מזרחית תקבל יותר הטלות או גוזלים.
אני מכיר כאלה שקנו ג'אקו שעשה 2 סבבים בשנה הראשונה ואחרים עם קוקטילים שלא הטילו ביצה.
אני חושב שאתה צריך לדאוג לכלוב מתאים,תזונה מתאימה ולמצוא זוג עם כימיה טובה,מכאן רק סבלנות תוביל אותך להצלחה בהמשך.
אליאורג
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אליאורג »

[quote="55";p="34911"]כלוב בגודל שציין אליאורג הוא כלוב מינימלי, אני מכיר גם שמגדלים בכלובים קטנים יותר, נכון ככל שהכלוב גדול יותר כך ייטב
במיוחד לתוכים בסגנון של הרוזלות.
לגבי הרבייה, גם בכלובים קטנים יותר הרוזלות יתרבו.
ישנו קשר בין השמנת יתר לרבייה , מדובר במצבים מאוד קיצוניים ועם תזונה המכילה אחוזי שומן רבים מאוד מצד אחד
ועם מצב של חוסר פעילות מצד שני אשר נובע מכלוב בו לא מתאפשרת להם תעופה כלל.

בכל מקרה רוזלות מדהימות ומטופחות,למה הפסקת לגדל אותם?[/quote]

וואלה תאמת לא יודע למה הפסקתי פשוט מכרתי אותם כי רציתי לקנות זוג אחר והיתי צריך כסף
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”