ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני חושב שהתוכי פצוע :((((
מנהל: מפקחים
Re: אני חושב שהתוכי פצוע :((((
טוב תודה עזרתם לי מאוד!!
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
תקשיבו אני חושב שמאז שזה קרה לתוכי הוא נהיה מוזר כזה לדוגמא בעבר הוא היה נותן ללטף אותו והוא היה מתנפח ונינוח כזה עם ציצית שטוחה ועכשיו שעה עד שהוא נותן זאת אומרת מסתובב על היד עד שאין לו כוח ואני מלטף ואפילו ככה הוא שומע כל רעש הכי קטן נבהל ונהיה רזה עם כרבולת למעלה מה שגם לא היה בעבר...
מה זה ומה לעשות?
מה זה ומה לעשות?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
קודם כול כשהוא עליך חשוב שתהיה רגוע, התוכי מרגיש אם אתה לחוץ ונלחץ בעצמו
הוא עבר חוויה לא נעימה, מסיבה זו או אחרת הנוצה נשברה, הייתה אי נוחות ואז הנוצה נפלה
יכול להיות שבגלל זה הוא קצת יותר "דרוך"
אני מציעה שתתן לו להירגע. אם לא נעים לו כשאתה מלטף - אל תנסה ללטף. אם הוא לא רוצה לעלות ליד - שלא יעלה
אתה צריך לתת לו להרגיש נוח, להרגיש ביטחון, אל תכפה עליו שום דבר. רק ככה לאט לאט (או מהר) הוא יחזור לעצמו.
כל תוכי נבהל כשהוא שומע רעש חזק. אם הוא נבהל גם מרעשים קטנים - גם לזה עם הזמן הוא יתרגל ולא ילחץ מזה.
הוא עבר חוויה לא נעימה, מסיבה זו או אחרת הנוצה נשברה, הייתה אי נוחות ואז הנוצה נפלה
יכול להיות שבגלל זה הוא קצת יותר "דרוך"
אני מציעה שתתן לו להירגע. אם לא נעים לו כשאתה מלטף - אל תנסה ללטף. אם הוא לא רוצה לעלות ליד - שלא יעלה
אתה צריך לתת לו להרגיש נוח, להרגיש ביטחון, אל תכפה עליו שום דבר. רק ככה לאט לאט (או מהר) הוא יחזור לעצמו.
כל תוכי נבהל כשהוא שומע רעש חזק. אם הוא נבהל גם מרעשים קטנים - גם לזה עם הזמן הוא יתרגל ולא ילחץ מזה.
הוא עולה ליד.. אני עובר ליד הכלוב הוא שורק שאני יקח אותו פשוט עם הליטופים.
לבינתיים תודה אני אעדכן אתכם.
לבינתיים תודה אני אעדכן אתכם.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11