אלי לדעתי לא צריך לעשות לכלוב חיזוק באמצע ולא בצדדים אצלי היו כמה כלובים כאלו תלויים ולא עשיתי שום חיזוק
לגבי הרשת מלמטה את יכולה לחבר קליפסים בצד האחורי ואז ליצור מעין ציר כמו שעושים בדלת גישה אבל הוא יהיה כלפי מטה כמו שאת רוצה
ומהצד הקדמי את יכולה לשים מין וו כזה שתוכלי לפתוח אותו ואז הרשת נופלת למטה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב מרשת קשיחה - תלייה על הקיר, קאטר מתאים ועצות בנייה
מנהל: מפקחים
Re: כלוב מרשת קשיחה - תלייה על הקיר, קאטר מתאים ועצות בנייה
כלובים בגודל כמו שלי? ועל כמה ברגים תלית אותם?
לא משנה כמות הברגים, גם אם ישימו 10 ברגים למעלה עדיין הרשת התחתונה תקבל בטן בלי תמיכה או מחיצה.
אתה מדבר על פתיתח הרשת התחתונה כדלת כלפי מטה ושירלי מדברת על ניקוי הרשת הקבועה שמחזקת שמתחתיה יושב המגש.
גם אם היה מדובר ברשת התחתונה לתפוס דלת רשת בגודל של 2*1 מטר עם ווים רק בחלק הקידמי הרשת בוודאות תשקע בצדדים אלא אם תופסים את הרשת מסביב לכלוב כולו וזה כבר הופך לעבודה בכל פעם שרוצים לנקות.
לגבי תלייה רק למעלה יתכן שיספיק אבל אני לא הייתי מסתמך על זה. ההשקעה היא מינימלית ואתה מקבל כלוב יציב שיושב ישר ללא עיוותים.
אתה מדבר על פתיתח הרשת התחתונה כדלת כלפי מטה ושירלי מדברת על ניקוי הרשת הקבועה שמחזקת שמתחתיה יושב המגש.
גם אם היה מדובר ברשת התחתונה לתפוס דלת רשת בגודל של 2*1 מטר עם ווים רק בחלק הקידמי הרשת בוודאות תשקע בצדדים אלא אם תופסים את הרשת מסביב לכלוב כולו וזה כבר הופך לעבודה בכל פעם שרוצים לנקות.
לגבי תלייה רק למעלה יתכן שיספיק אבל אני לא הייתי מסתמך על זה. ההשקעה היא מינימלית ואתה מקבל כלוב יציב שיושב ישר ללא עיוותים.
כן הכי חשוב שיהיה יציב וישר.. עדיף עם תמיכה