ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלוב מרשת קשיחה - תלייה על הקיר, קאטר מתאים ועצות בנייה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
מוטי.ח
בקיעה
בקיעה

Re: כלוב מרשת קשיחה - תלייה על הקיר, קאטר מתאים ועצות בנייה

שליחה על ידי מוטי.ח »

אלי לדעתי לא צריך לעשות לכלוב חיזוק באמצע ולא בצדדים אצלי היו כמה כלובים כאלו תלויים ולא עשיתי שום חיזוק
לגבי הרשת מלמטה את יכולה לחבר קליפסים בצד האחורי ואז ליצור מעין ציר כמו שעושים בדלת גישה אבל הוא יהיה כלפי מטה כמו שאת רוצה
ומהצד הקדמי את יכולה לשים מין וו כזה שתוכלי לפתוח אותו ואז הרשת נופלת למטה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

כלובים בגודל כמו שלי? ועל כמה ברגים תלית אותם?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא משנה כמות הברגים, גם אם ישימו 10 ברגים למעלה עדיין הרשת התחתונה תקבל בטן בלי תמיכה או מחיצה.
אתה מדבר על פתיתח הרשת התחתונה כדלת כלפי מטה ושירלי מדברת על ניקוי הרשת הקבועה שמחזקת שמתחתיה יושב המגש.
גם אם היה מדובר ברשת התחתונה לתפוס דלת רשת בגודל של 2*1 מטר עם ווים רק בחלק הקידמי הרשת בוודאות תשקע בצדדים אלא אם תופסים את הרשת מסביב לכלוב כולו וזה כבר הופך לעבודה בכל פעם שרוצים לנקות.
לגבי תלייה רק למעלה יתכן שיספיק אבל אני לא הייתי מסתמך על זה. ההשקעה היא מינימלית ואתה מקבל כלוב יציב שיושב ישר ללא עיוותים.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

כן הכי חשוב שיהיה יציב וישר.. עדיף עם תמיכהתמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”