ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצים לא פוריות
מנהל: מפקחים
Re: ביצים לא פוריות
תוציא מתא ההטלה ואם אתה יכול תפתח את הביצים על מנת לדעת מה קורה, האם לא פוריות או שהתחיל להתפתח גוזל וכו'.
תוציא את הביצים אתה ותחכה לסבב הבא תעשיר להם את המזון תן הרבה סידן כי הנקבה צריכה הרבה סידן אחרי ההטלות.
בהטלה הבאה אני מאמין שיהיו ביצים פוריות.
שיהיה בהצלחה
בהטלה הבאה אני מאמין שיהיו ביצים פוריות.
שיהיה בהצלחה
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
היום פתחתי ביצה אחת גם צילמתי תמונות אני יעלה שאני יוכל היא לא פוריה חלבון וחלמון
הבטחתי אני מקיים
כמובן שהביצה לא פוריה זאת במידה ולא דגרו עליה.
ביצה פוריה שלא דגרו עליה נראית בדיוק ככה, לאחר דגירה של מספר ימים אפשר לראות את התהוות העובר ונימי הדם.
ביצה פוריה שלא דגרו עליה נראית בדיוק ככה, לאחר דגירה של מספר ימים אפשר לראות את התהוות העובר ונימי הדם.
אבל דגרו עליה כל היום הקוקטיילים כל היום היה לפחות אחד בקן הטלה יצאו שתיהם רק שמיליתי להם אוכל
אם דגרו עליה ואין נימי דם או התפתחות עובר אז היא לא פורייה.
נקווה שהסבב הבא יהיה מוצלח יותר
נקווה שהסבב הבא יהיה מוצלח יותר

כן אני כל היום מביא להם הנבטה וירקות\פירות
לא יודע למה אבל זה לא נתן לי לערוך
כמה שאלות
דבר ראשון הם הטילו 3 ביצים ואני שברתי רק 2 את השלישית אני לא מוצא יכול ליהיות שהם אכלו אותה??כמעט בטוח שלא זרקתי אותה בטעות שהיא הייתה על הרצפה של הכלוב למה הייתי רואה נראלי אז לא בטוח עד הסוף
עוד שאלה מה יכולות ליהיות הסיבות לזה שהביצים לא היו פוריות אפילו שראיתי כל כך הרבה זיווגים??? יכול ליהיות שבהתחלה הם לא דגרו על הביצים ואז הם ניהיו ככה???
כמה שאלות
דבר ראשון הם הטילו 3 ביצים ואני שברתי רק 2 את השלישית אני לא מוצא יכול ליהיות שהם אכלו אותה??כמעט בטוח שלא זרקתי אותה בטעות שהיא הייתה על הרצפה של הכלוב למה הייתי רואה נראלי אז לא בטוח עד הסוף
עוד שאלה מה יכולות ליהיות הסיבות לזה שהביצים לא היו פוריות אפילו שראיתי כל כך הרבה זיווגים??? יכול ליהיות שבהתחלה הם לא דגרו על הביצים ואז הם ניהיו ככה???
לתטולת ביצים לא פוריות יש מספר סיבות , על אף שראית זיווגים לא תמיד הזיווגים מוצלחים, לא תמיד הזיווגים נעשים בזמן , זיווג
שאינו מוצלח יביא לתטולת ביצים שאינן פוריות, ישנם סיבות נוספות כגון בעיות תזונה ובריאות אך לרוב מדובר בזיווג לא מוצלח.
אפשר לראות לעיתים שמתוך סבב הביצים הראשונות אינן פוריות ולאחר מכן שאר הביצים פוריות , פשוט ההפרייה של הזכר נעשתה
לאחר מכן . קשה מאוד לקבוע במדוייק את הסיבות ולכן אנו כמגדלים אמורים לת מענה לכל הבעיות לפני שיגרמו או יתרחשו.
יש להקפיד על מקלות או ענפי עמידה יציבים, תזונה מאוזנת ומלאה . תנאי מחייה הולמים ומיעוט בהפרעות.
לאחר שמילאנו את כל התנאים נותר לחכות בסבלנות , אין נוסחאות קסם, ישנם זוגות שיתרבו ויצליחו ואחרים שלא, זה תלוי בזוג .
לשאלתך, ביצה יכולה להישאר מספר ימים ללא דגירה ללא פגע ( בתנאים נורמלים) לכן השתהות בתחילת הדגירה אינה גורמת לפגיעה בביצים.
ביצה פוריה שלא חוממה ושלא דגרו עליה תיראה כמו הביצה שפתחת.
ביצה פורייה שדגרו עליה תתחיל לפתח עובר ובהתחלה זה יראה כמו נקודה שממנה מתפתחת רשת נימי דם.
ביצה שאינה פוריה תראה כמו הביצה שפתחת .
בביצה שאינה פורייה לאחר דגירה ממושכת תוכיל לראות התקשות של החלמון .
על מנת שתוכל לראות התהוות של נימי דם ההורים צריכים לדגור על הביצה מספר ימים באופן רצוף.
שאינו מוצלח יביא לתטולת ביצים שאינן פוריות, ישנם סיבות נוספות כגון בעיות תזונה ובריאות אך לרוב מדובר בזיווג לא מוצלח.
אפשר לראות לעיתים שמתוך סבב הביצים הראשונות אינן פוריות ולאחר מכן שאר הביצים פוריות , פשוט ההפרייה של הזכר נעשתה
לאחר מכן . קשה מאוד לקבוע במדוייק את הסיבות ולכן אנו כמגדלים אמורים לת מענה לכל הבעיות לפני שיגרמו או יתרחשו.
יש להקפיד על מקלות או ענפי עמידה יציבים, תזונה מאוזנת ומלאה . תנאי מחייה הולמים ומיעוט בהפרעות.
לאחר שמילאנו את כל התנאים נותר לחכות בסבלנות , אין נוסחאות קסם, ישנם זוגות שיתרבו ויצליחו ואחרים שלא, זה תלוי בזוג .
לשאלתך, ביצה יכולה להישאר מספר ימים ללא דגירה ללא פגע ( בתנאים נורמלים) לכן השתהות בתחילת הדגירה אינה גורמת לפגיעה בביצים.
ביצה פוריה שלא חוממה ושלא דגרו עליה תיראה כמו הביצה שפתחת.
ביצה פורייה שדגרו עליה תתחיל לפתח עובר ובהתחלה זה יראה כמו נקודה שממנה מתפתחת רשת נימי דם.
ביצה שאינה פוריה תראה כמו הביצה שפתחת .
בביצה שאינה פורייה לאחר דגירה ממושכת תוכיל לראות התקשות של החלמון .
על מנת שתוכל לראות התהוות של נימי דם ההורים צריכים לדגור על הביצה מספר ימים באופן רצוף.