ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חיזוק פוריות ועוד שאלות
מנהל: מפקחים
-
yarden112233
- ביצה

Re: חיזוק פוריות ועוד שאלות
איך אני עושה את זה הכוונה שלי?
אם אין לתוכים תא הטלה הם כנראה לא יטילו רק ממש נדיר שהם יטילו על הרצפה בלי תא
לכול החברים באתר
90% מהתוכים מתרבים רק ואני חוזר רק בסוף העונה הגשומה ,
אז ברור שתוכונים צ-אהבה, קוקטלים, וכ"ו יכולים להתרבות כול השנה אך אני מדבר על שאר הזנים,
סוף עונת הגשמים ותחילת האביב זו העונה אצל המגדלים, וזו העונה שהתוכים מתחילים להכין את עצמם לגידול גוזלים,
לתוכים אין ואני חוזר אין דרך ביולוגית להתרבות כל השנה,
החלק בגופו של התוכי שנכנס לפעולה לפני עונת הריבוי, כול מערכת המין שלו נכנסת להקפאה בגופו של התוכי והוא לא פעיל עד סוף עונת הגשמים,
וזה שהוא לא פעיל אומר שהתוכי לא יכול להעמיד גוזלים, ובאביב כל המערכת חוזרת לפעולה,
אז נכון שיש יוצאים מהכלל אך אני מדבר על הרוב,
לכן האביב זו העונה של התוכים ולא חורף
ועל העונה ממש אין חילוקי דעות בין המגדלים כל המגדלים שמדברים על העונה, מדברים על האביב,
90% מהתוכים מתרבים רק ואני חוזר רק בסוף העונה הגשומה ,
אז ברור שתוכונים צ-אהבה, קוקטלים, וכ"ו יכולים להתרבות כול השנה אך אני מדבר על שאר הזנים,
סוף עונת הגשמים ותחילת האביב זו העונה אצל המגדלים, וזו העונה שהתוכים מתחילים להכין את עצמם לגידול גוזלים,
לתוכים אין ואני חוזר אין דרך ביולוגית להתרבות כל השנה,
החלק בגופו של התוכי שנכנס לפעולה לפני עונת הריבוי, כול מערכת המין שלו נכנסת להקפאה בגופו של התוכי והוא לא פעיל עד סוף עונת הגשמים,
וזה שהוא לא פעיל אומר שהתוכי לא יכול להעמיד גוזלים, ובאביב כל המערכת חוזרת לפעולה,
אז נכון שיש יוצאים מהכלל אך אני מדבר על הרוב,
לכן האביב זו העונה של התוכים ולא חורף
ועל העונה ממש אין חילוקי דעות בין המגדלים כל המגדלים שמדברים על העונה, מדברים על האביב,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
יפהההההה כתבנווו!