בהצלחה איתה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מצאתי תוכי דררה מבקש עזרה
מנהל: מפקחים
Re: מצאתי תוכי דררה מבקש עזרה
אני קיצצתי לו תכנפיים דרך מדריך באתר לקסיקון ולא ניראלי יש לו שנה וחציי הוא קטן בהרבה יותר

-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
נראה לי קצת לא טוב יחסית לדררה אחי
הוא לא נראה דררה נקייה.
אני חושב שהוא מעורב עם אלכסנדרין.
אני חושב שהוא מעורב עם אלכסנדרין.
הוא לא מעורב עם כלום, דררה שהניצוי שלה לא הכי טוב כתוצאה ממצב גופני מעט ירוד, אני מאמין שעם מזון טוב מקלחות וקצת רוגע ושלווה הוא יראה נפלא.
אגב דררה ואלכסנדרין, ישנם מגדלים העומלים שנים על מנת לחבר בין דררה ואלכסנדרין לא תוצאות, בין היתר מגדלים אותם כזוג מגיל ממש צעיר. לא פשוט החיבור הזה והסיכוי שבטבע זה יקרה נמוך בהרבה.
אגב דררה ואלכסנדרין, ישנם מגדלים העומלים שנים על מנת לחבר בין דררה ואלכסנדרין לא תוצאות, בין היתר מגדלים אותם כזוג מגיל ממש צעיר. לא פשוט החיבור הזה והסיכוי שבטבע זה יקרה נמוך בהרבה.
אלי,דררה אומרים שזה סוג של תוכי שמאוד אוהב מים למה הוא מפחד ממים שאני מקריב אותו לברז או שאני שם אותו בקערה עם מים הוא בורח...
והיום הוא התחיל לצאת לבד מהכלווב סופסוף עלה לו הביטחון...
והיום הוא התחיל לצאת לבד מהכלווב סופסוף עלה לו הביטחון...

בהתחלה כל תוכי מפחד תשפריץ עליו קצת מים עם ספריי...
אה תודה...אני רוצה ללמד אותו לעשות סיבוב על היד וכאלה איך אני יכול ראיתי שיטה אחת שזה לקחת משו שהוא אוהב ולפתות אותו ככה אבל הוא מפחד לקחת לי דברים מהיד...