ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מפגש חברי הקהילה
מנהל: מפקחים
Re: מפגש חברי הקהילה
עידו אין מצב שאבא שלך לא יביא אותך והפעם תדאג גם ליתר בני המשפחה 

אל תשכחו להכין איזה הרצאה או תחרות או סתם איזה יקינטון לראות ,
נכון להיום יש לי גיבוש באותו השבוע ככה שאינני יכול לאשר דבר .

נכון להיום יש לי גיבוש באותו השבוע ככה שאינני יכול לאשר דבר .

- שלומי כהן
- גוזל

- אזור מכירה: נרכז
- שם פרטי:: שלומי כהן
חברים זה עוד חודש וחצי בערך אני חושב שזה מספיק זמן כדי לדאוג לאיזה שהוא סידור .
אני מגיע 100%
אני מגיע 100%
לדעתי כדאי שחברים שבגדול אין להם בעייה להגיע יאשרו ולקראת הסוף נראה איך מתאמים נסיעה ביחד וטרמפים .
בן יש לנו את ד"ר גדי שרביט שאין טוב ממנו בהעברת הרצאות בנושאים שונים ואולי גם יוקרנו מצגות בנושאים מעניינים.
כמו שצינתי בוודאי שיהיו עוד דברים מעניינים.
בן יש לנו את ד"ר גדי שרביט שאין טוב ממנו בהעברת הרצאות בנושאים שונים ואולי גם יוקרנו מצגות בנושאים מעניינים.
כמו שצינתי בוודאי שיהיו עוד דברים מעניינים.
אלי, האם יחולקו שקיות הפתעה עם ביצי ג'אקו להדגרה ? 
בכל מקרה, בתקווה שהלימודים יאפשרו ולא יהיה יותר מדי עומס, אני בפנים.. אין סיבה לא לבוא
אחלה רעיון
בכל מקרה, בתקווה שהלימודים יאפשרו ולא יהיה יותר מדי עומס, אני בפנים.. אין סיבה לא לבוא

אשמח לבוא.
באופן אישי יהיה לי נוח אם המפגש יהיה בשעות הצהרים והלאה (מאחר ואני עובד בימי שישי עד הצהריים...). לגבי כניסת השבת- לדעתי צריך להיות בפסח שעון קיץ ואם כך הדבר הרי שהשבת תיכנס יותר מאוחר.
באופן אישי יהיה לי נוח אם המפגש יהיה בשעות הצהרים והלאה (מאחר ואני עובד בימי שישי עד הצהריים...). לגבי כניסת השבת- לדעתי צריך להיות בפסח שעון קיץ ואם כך הדבר הרי שהשבת תיכנס יותר מאוחר.
בכיף אלי
אמא שלי אומרת שלא בטוח יוכלו כי ליל הסדר יוצא אל יום ראשון אחריי המפגש והיא צריכה לסדר הכל וזה...
נראה
אמא שלי אומרת שלא בטוח יוכלו כי ליל הסדר יוצא אל יום ראשון אחריי המפגש והיא צריכה לסדר הכל וזה...
נראה
אלי,
אני מתכוון להגיע אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון.
כמה זמן בערך מתוכנן המפגש? והאם מגיעים עם התוכים שלנו?
דרך אגב, אני לא צריך הסברים איך להגיע - הייתי כבר בחצר של עוזי.....
אני מתכוון להגיע אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון.
כמה זמן בערך מתוכנן המפגש? והאם מגיעים עם התוכים שלנו?
דרך אגב, אני לא צריך הסברים איך להגיע - הייתי כבר בחצר של עוזי.....
המפגש עצמו יארך מספר שעות , אנו נערך בהתאם להיענות שתהיה מצד החברים להגיע ולהשתתף.
אפשר יהיה להגיע בכל שלב במידה והשעה לא מסתדרת אבל כמובן עדיף להגיע פחות או יותר בזמן כדי לא לפספס דיונים או הרצאות.
לא מגיעים עם תוכים .
אפשר יהיה להגיע בכל שלב במידה והשעה לא מסתדרת אבל כמובן עדיף להגיע פחות או יותר בזמן כדי לא לפספס דיונים או הרצאות.
לא מגיעים עם תוכים .