ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

רוצה לקנות קקדו בן שנה וחצי ולא יודע אם כדאי..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
mikip20@gmail
ביצה
ביצה
שם פרטי:: מיכאל

רוצה לקנות קקדו בן שנה וחצי ולא יודע אם כדאי..

שליחה על ידי mikip20@gmail »

מישהוא מציע לי קקדו ב3000אלף שקל קקדו מדבר קצת,בן שנה וחצי האם המחיר בסדר או האם הגיל הוא משמעותי ,והאם קקדו הם תוקפנים לבעלים חדשים?בתודה מראש...
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

Re: רוצה לקנות קקדו בן שנה וחצי ולא יודע אם כדאי..

שליחה על ידי דין-ש »

איזה סוג של קקדו? לגבי המחיר זה גם תלוי בסוג הקקדו.
אני לא מבין גדול בקקדואים חכה למישהו שיותר מבין בקקדויים.
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

שליחה על ידי shiponix »

קקאדו הוא תוכי בעל אופי מקסים בעיקרון.

מה שצריך להטריד אותך זה שמה שאתה מקבל הוא תוכי שכבר הספיק לחוות לא מעט וסביר שנושא איתו מטענים שונים באישיות (לטובה ולרעה). אני מניח שהדרך היחידה שתוכל לענות לעצמך על שאלת הכדאיות (לא מבחינת מחיר - מבחינת מחיר אין לי מושג) זה אם תפגוש את התוכי ותראה איך הוא מתנהג עם בעליו ואיתך. חייבת להיות כימייה ברכישה כזו. חייב להרגיש נכון וח-י-י-ב להיות מוכן.

קקאדו בעיקרון הוא גם תוכי רועש - עוד נקודה מאד משמעותית שצריכה להילקח בחשבון (!) כשקונים אחד כזה.

המון המון בהצלחה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
שרוןןןן
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי שרוןןןן »

באמת תלוי איזה סוג של קקדו לפי המחיר אני הייתי מציע לך לקנות יותר עדיף גוזל כי אתה לא יודע מה עבר עליו

בדרך כלל הם הכי חמודים שיש רוצים הרבה צומי

והכי חשוב זה הצעקות עם יש לכם בעייה עם רעש והשכנים אז מראש לא להביא כי אחרי זה תצטרכו להחזיר אבל לא מחייב כל תוכי וההתנגות שלו יש תוכים יותר רועשים ויש פחות
תמונה
mikip20@gmail
ביצה
ביצה
שם פרטי:: מיכאל

שליחה על ידי mikip20@gmail »

קניתי בסוף ב2000ש''ח את הקקדו תמורת האלקסנדרון שהיה לי עם הכלוב והוא תוכי נהדר והוא גם לא רועש במיוחד לפחות בהתחלה אני לא יודע איזה סוג של קקדו שזה לא שמעתי שיש כלמיני סוגים מה שטוב בעיסקה הזאתי שקיבלתי כלוב ענק בשבילו ויצאתי בזול \אשמח אם תתנו לי כמה טיפים לגבי התוכי הזה אני יודה לכם מאוד...הוא מושלם חוץ מיזה שהוא לא עולה ליד מהכלוב אם יש שיטה אשמח לשמוע..
סמל אישי של משתמש
Beni
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: בני

שליחה על ידי Beni »

תעלה תמונה שלו אם אתה יכול
סמל אישי של משתמש
Yaniv1
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Yaniv1 »

3796 כתב:קניתי בסוף ב2000ש''ח את הקקדו תמורת האלקסנדרון שהיה לי עם הכלוב והוא תוכי נהדר והוא גם לא רועש במיוחד לפחות בהתחלה אני לא יודע איזה סוג של קקדו שזה לא שמעתי שיש כלמיני סוגים מה שטוב בעיסקה הזאתי שקיבלתי כלוב ענק בשבילו ויצאתי בזול \אשמח אם תתנו לי כמה טיפים לגבי התוכי הזה אני יודה לכם מאוד...הוא מושלם חוץ מיזה שהוא לא עולה ליד מהכלוב אם יש שיטה אשמח לשמוע..
דבר ראשון תן לו יומיים שלוש או ארבע להתרגל אליך ולבית החדש
בשביל תוכי לעבור דירה זה לא דבר פשוט !
כדי שהוא יסמוך עליך תיקח קצת אוכל ביד שלך ותן לו לאכול אותו מהיד שלך פעם או פעמיים
לאט לאט הוא יראה שאתה ידידותי ורוצה רק לטובתו ויעלה לך על היד גם מהכלוב
כמו שכבר אמרו זה תוכי שרוצה צומי אז הוא יעלה לך על היד תמיד מהכלוב כי כשאתה לא בבית הוא מחכה שתחזור ותשחק איתו...
מקווה שתהנה ממנו אם אתה צריך משו שלח ה"פ
תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

תסתכל בגלריה
יש תמונות של קקדואים ותגיד לנו מה יש לך..
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”