ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם תוכי אוכל כרוב?
מנהל: מפקחים
-
mikip20@gmail
- ביצה

- שם פרטי:: מיכאל
האם תוכי אוכל כרוב?
האם תוכי אוכל כרוב?
Re: האם תוכי אוכל כרוב?
אם הוא אוהב, מיקה מקבלת לעיתים חתיכת כרוב קטנה בעת הכנת סלט נניח , איני יכול לומר שהיא ממש מתלהבת ויוצאת במחולות אבל
היא מכרסמת מעט.
כמו בכל ירק/פרי וכו' מעט מכל דבר זה מצויין.
היא מכרסמת מעט.
-
mikip20@gmail
- ביצה

- שם פרטי:: מיכאל
מה עם אגס?
55 כתב:אם הוא אוהב, מיקה מקבלת לעיתים חתיכת כרוב קטנה בעת הכנת סלט נניח , איני יכול לומר שהיא ממש מתלהבת ויוצאת במחולות אבל
היא מכרסמת מעט.
אין שינוי בתשובה , במידה והתוכי אוהב אין בעיה,מעט פרי וירק מכל דבר זה מצויין,
רק אבוקדו אסור לתת לתוכי,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אצלי הקוקטיילים חולים על כרוב! (: איך שאני שמה להם חתיכה הם עטים עליו ותוך כמה דקות לא נשאר כלום.

הבנתי שמותר לתת ללורים יוגורט 0% שומן.. זה נכון? ואם כן אני יכולה להוסיף לזה מעט דבש?
אני בדיעה שלתוכים לא טוב דברי חלב, סידן ומוצריו אפשר לקבל גם ממקורות אחרים ולא חסר, נחקר ונמצא מדעית שהתוכים אינם מייצרים אנזימים המפרקים את החלב ולכן זה מזיק להם.
זאת דעתי על אף שאני יודע שישנם וטרינרים אשר מחזיקים בדיעה שזה בסדר גמור , אותם וטרינרים גם ממליצים על עוף קציצות וכו'....
לגבי לורי, ללורי מערכת עיכול שונה משל שאר התוכים והם ניזונים ממזונות רכים מאוד ונוזליים, גם כאן איני יודע האם מוצרי חלב טובים ללא קשר לרמת או כמות השומן , אם נתחקה אחר המזון של הלורי בטבע נראה שהלורי אוכל הרבה מאוד פירות מעט מאוד זרעים ובמיוחד אוהב צוף, לשונו בנויה כך שיוכל ללקט צוף .
זאת דעתי על אף שאני יודע שישנם וטרינרים אשר מחזיקים בדיעה שזה בסדר גמור , אותם וטרינרים גם ממליצים על עוף קציצות וכו'....
לגבי לורי, ללורי מערכת עיכול שונה משל שאר התוכים והם ניזונים ממזונות רכים מאוד ונוזליים, גם כאן איני יודע האם מוצרי חלב טובים ללא קשר לרמת או כמות השומן , אם נתחקה אחר המזון של הלורי בטבע נראה שהלורי אוכל הרבה מאוד פירות מעט מאוד זרעים ובמיוחד אוהב צוף, לשונו בנויה כך שיוכל ללקט צוף .
אני מביאה ללורי שלי לפעמים דבש או תפוח עם קצת דבש..
למה יש ללורים מערכת עיכול שונה?
למה יש ללורים מערכת עיכול שונה?
בדיוק מהסיבה שמערכת העיכול שלהם בנויה למאכלים רכים ונוזליים, לכן גם הלשלשת שלהם נוזלית יותר.
[quote="3796";p="86005"]האם תוכי אוכל כרוב?[/quote]
בגדול זה לא מזיק להם אם זו השאלה?תרגיל אותו והוא יאכל,התוכי שלי אוכל את כל הירקות חוץ מעגבניה למשל תנסה בחתיכות קטנות בהצלחה .אגב איזה תוכי זה?
בגדול זה לא מזיק להם אם זו השאלה?תרגיל אותו והוא יאכל,התוכי שלי אוכל את כל הירקות חוץ מעגבניה למשל תנסה בחתיכות קטנות בהצלחה .אגב איזה תוכי זה?