ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נוצות הזנב
מנהל: מפקחים
Re: נוצות הזנב
בשום אופן לא, איזו סיבה יש לגזור את נוצות הזנב?
לא מבין או יודע מדוע עשו זאת,פשוט מיותר לגמרי.
[quote="55";p="67671"]לא מבין או יודע מדוע עשו זאת,פשוט מיותר לגמרי.[/quote]
ליופי ?
האם גם בנוצות הזנב יש נוצות דם ?
ליופי ?
האם גם בנוצות הזנב יש נוצות דם ?
הם עשו את זה כדי למנוע שלתוכי יהיה שיווי משקל בעת התפעופות לא רצויה
זה לא טוב לעשות את זה התוכי יכול לקבל מכות חזקות מנפילה
זה לא טוב לעשות את זה התוכי יכול לקבל מכות חזקות מנפילה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
[quote="2319";p="67672"][quote="55";p="67671"]לא מבין או יודע מדוע עשו זאת,פשוט מיותר לגמרי.[/quote]
ליופי ?
האם גם בנוצות הזנב יש נוצות דם ?[/quote]
אני לא חושב שתוכי ללא זנב יפה מתוכי עם זנב, אם אתה בטוח שהזנב נגזר זה נעשה מחוסר מודעות בוודאי ,איני מוצא ולו סיבה אחת
רצינית לעשות דבר כזה.
בכל מקרה לשאלתך, גם בנוצות הזנב בעת התפתחותן ישנו דם בקולמוס , בעת גזירה של כל נוצה בגוף התוכי שנמצאת בהתפתחות יש לבדוק היטב לפני הגזירה.
ליופי ?
האם גם בנוצות הזנב יש נוצות דם ?[/quote]
אני לא חושב שתוכי ללא זנב יפה מתוכי עם זנב, אם אתה בטוח שהזנב נגזר זה נעשה מחוסר מודעות בוודאי ,איני מוצא ולו סיבה אחת
רצינית לעשות דבר כזה.
בכל מקרה לשאלתך, גם בנוצות הזנב בעת התפתחותן ישנו דם בקולמוס , בעת גזירה של כל נוצה בגוף התוכי שנמצאת בהתפתחות יש לבדוק היטב לפני הגזירה.
לפי מה שKOKO7040 אמר הבנתי את הסיבה, כל התוכים מסתובבים על השולחן ולא יורדמים מימנו,
ולכן הקיטום נוצות המלא נעשה על מנת למנוע תעופה לחלוטין. בכל מקרה אני אישית אהבתי את המראה שכן זה נותן מראה גמדי לתוכי ..
ולכן הקיטום נוצות המלא נעשה על מנת למנוע תעופה לחלוטין. בכל מקרה אני אישית אהבתי את המראה שכן זה נותן מראה גמדי לתוכי ..
-
dudu1000000
- ביצה

גזירת נוצות זנב לא נעשית ליופי וגם לא למניעת תעופה.
כנראה שהתוכים היו במקום קטן והזנבות נפגעו או שהם עברו תקיפה והחנות בחרה ל"מזער" את חוסר האסתטיות שבזנב שבור.
כנראה שהתוכים היו במקום קטן והזנבות נפגעו או שהם עברו תקיפה והחנות בחרה ל"מזער" את חוסר האסתטיות שבזנב שבור.