ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה דעתכם על זוג לרבייה רוזלה מילי?
מנהל: מפקחים
מה דעתכם על זוג לרבייה רוזלה מילי?
מה דעתכם על התוכי...?
הייתי שמח לשמוע איזה מבין זן הרוזלות הכי ממולץ, אני אישית נדלקתי על המילי או הרובינו והלוטינו, והייתי שמח לדעת קצת פרטים על המילי מאלה שכבר עברו איתם דברים.
אם הם עדינים או לא איך הלך עם הריבוי שלהם כמה זמן בדרך כלל מחכים להם,ואם אפשר לגדל אותם בחוץ כמובן בתנאי שחוץ מהקדימה של הכלוב הכל יהיה עטוף בנילון חוסם רוח בחורף.
כרגע יש ברשותי תוכים אוסטרלים ורציתי לצרף לכל החברה זוג רוזלות.
מחכה לתגובתכם ועזרתכם חברים.
הייתי שמח לשמוע איזה מבין זן הרוזלות הכי ממולץ, אני אישית נדלקתי על המילי או הרובינו והלוטינו, והייתי שמח לדעת קצת פרטים על המילי מאלה שכבר עברו איתם דברים.
אם הם עדינים או לא איך הלך עם הריבוי שלהם כמה זמן בדרך כלל מחכים להם,ואם אפשר לגדל אותם בחוץ כמובן בתנאי שחוץ מהקדימה של הכלוב הכל יהיה עטוף בנילון חוסם רוח בחורף.
כרגע יש ברשותי תוכים אוסטרלים ורציתי לצרף לכל החברה זוג רוזלות.
מחכה לתגובתכם ועזרתכם חברים.
Re: מה דעתכם על זוג לרבייה רוזלה מילי?
לגבי השאלה שלך איזה רוזלה הכי מומלצת אין כזה דבר הכל לפי טעם שלך המילי גם יפות הרובינו והלוטינו מהממות אבל הכל שאלה של כסף כל מוטציה והצבע שלה
הם תוכים בסדר גמור צריכים כלוב לפחות מטר על מטר בגובה לא נמוך תא הטלה של דדרות מתאים להם הם תוכים שעובדים כמו רוב הפרקיטים באביב בתחילת אפריל אולי קצת לפני הם די רגישים מבחינת ריבוי יחסית הם צריכים שקט שלא יהיה לידם המון תנועה אם תירצה עוד פרטים צור קשר באישי
הם תוכים בסדר גמור צריכים כלוב לפחות מטר על מטר בגובה לא נמוך תא הטלה של דדרות מתאים להם הם תוכים שעובדים כמו רוב הפרקיטים באביב בתחילת אפריל אולי קצת לפני הם די רגישים מבחינת ריבוי יחסית הם צריכים שקט שלא יהיה לידם המון תנועה אם תירצה עוד פרטים צור קשר באישי
ראשית קח בחשבון שהרוזלות זקוקות למרחב , ישנם מגדלים אשר מגדלים אותם במעין תאי רבייה אך זוהי טעות.
באופן כללי אופיין של סוגי הרוזלות השונים כמעט זהה, אתה יכול להיכנס לגלרייה בלינק הבא ולקרוא לאחר לחיצה על התמונה
על "למידע נוסף מתוך הלקסיקון " בתחתית התמונה,כך תגיע ללקסיקון שם ישנו הסבר כללי על הזן.
הרוזלות רגישים ללחות ורוח ,במידה והכלוב מכוסה היטב ויבש איני צופה בעיות מיוחדות.
באופן כללי אופיין של סוגי הרוזלות השונים כמעט זהה, אתה יכול להיכנס לגלרייה בלינק הבא ולקרוא לאחר לחיצה על התמונה
על "למידע נוסף מתוך הלקסיקון " בתחתית התמונה,כך תגיע ללקסיקון שם ישנו הסבר כללי על הזן.
הרוזלות רגישים ללחות ורוח ,במידה והכלוב מכוסה היטב ויבש איני צופה בעיות מיוחדות.
אליאורג ,אם מדובר במכירה אין בעייה ,אם מדובר בהסברים נוספים עשה זאת על גבי הפורום ולא באישי,ישנם חברים נוספים
שרוצים ללמוד ולדעת מניסיונם של אחרים
שרוצים ללמוד ולדעת מניסיונם של אחרים

אלי לא מדובר במכירה משום שאיני מגדל רוזלות גידלתי בעבר ועניתי לו מה שאני יודע לגבי האישי התכונתי שאם הוא ירצה עזרה פרטנית יותר אין לי בעיה לענות לו
אין בעייה אליאורג, אני ואחרים נשמח לקבל עוד פרטים שיכולים להעשיר את הידע של כולנו, תשובות באישי עוזרות לאחד
ותשובות על גבי הפורום עוזרות לכולם.
מאחר שגידלת בעבר האם גידלת בכלובי "רבייה" קטנים יחסית או שגידלת בכלוב גדול?
איזה סוג גידלת?
ותשובות על גבי הפורום עוזרות לכולם.
מאחר שגידלת בעבר האם גידלת בכלובי "רבייה" קטנים יחסית או שגידלת בכלוב גדול?
איזה סוג גידלת?
היה לי זוג רוזלה מזרחית יפיפים ברמה.. אצלי הם היו במטר על מטר על מטר ותאמין לי שהם היו מאושרות קבל תמונה מקורית שלהם
מומלץ לגדל רוזלות בכלובים של 2*1 ומעלה, כלובים קטנים יגרמו להם להשמין, וכתוצאה מהשמנה הם לא יתרבו.
אפשר גם לתת להם 1*1 עם תזונה נכונה ( כופתיות על בסיס קבוע, פירות ירקות ועוד..) .
אפשר גם לתת להם 1*1 עם תזונה נכונה ( כופתיות על בסיס קבוע, פירות ירקות ועוד..) .
ניב בוא נישמע ממי שמעת שרוזלות לא מתרבות מהשמנה? ועוד משהו סתם לידע כללי לפרקיטים יותר בריא זה תערובת זרעים פלוס תוספת ירקות וואלה הזוג הזה עבד אצלי
כלוב בגודל שציין אליאורג הוא כלוב מינימלי, אני מכיר גם שמגדלים בכלובים קטנים יותר, נכון ככל שהכלוב גדול יותר כך ייטב
במיוחד לתוכים בסגנון של הרוזלות.
לגבי הרבייה, גם בכלובים קטנים יותר הרוזלות יתרבו.
ישנו קשר בין השמנת יתר לרבייה , מדובר במצבים מאוד קיצוניים ועם תזונה המכילה אחוזי שומן רבים מאוד מצד אחד
ועם מצב של חוסר פעילות מצד שני אשר נובע מכלוב בו לא מתאפשרת להם תעופה כלל.
בכל מקרה רוזלות מדהימות ומטופחות,למה הפסקת לגדל אותם?
במיוחד לתוכים בסגנון של הרוזלות.
לגבי הרבייה, גם בכלובים קטנים יותר הרוזלות יתרבו.
ישנו קשר בין השמנת יתר לרבייה , מדובר במצבים מאוד קיצוניים ועם תזונה המכילה אחוזי שומן רבים מאוד מצד אחד
ועם מצב של חוסר פעילות מצד שני אשר נובע מכלוב בו לא מתאפשרת להם תעופה כלל.
בכל מקרה רוזלות מדהימות ומטופחות,למה הפסקת לגדל אותם?