ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה תוכי כדי לי לקנות בתור מתחיל בתוכים
מנהל: מפקחים
-
roeyc10000
- ביצה

איזה תוכי כדי לי לקנות בתור מתחיל בתוכים
שלום אני רציתי לדעת אולי מה כדי לי לקנות בתור מתחיל לתוכים קוואקר או קוקטייל וגם רציתי לדעת האם כלוב של גאקו יכול להתאים לקוואקר ולקוקטייל מי טוב להתחלה 
Re: איזה תוכי כדי לי לקנות בתור מתחיל בתוכים
קוקטיל הוא תוכי מאוד נוח במידה והוחתם כנדרש והוא חברותי.
כלוב לג'אקו יכול להתאים לקוקטיל, ככל שהכלוב גדול יותר טוב יותר.
כלוב לג'אקו יכול להתאים לקוקטיל, ככל שהכלוב גדול יותר טוב יותר.
-
roeyc10000
- ביצה

תודה אחי ותגיד אומרים שהכלוב לגאקו לפעמים לא כזה טוב לקוקטייל ותגיד עוד שאלה הקוקטייל יכול לחיות בחוץ נגיד במרפסת
??
אם מסדרים את הכלוב נכון עם ענפי עמידה הכלוב יכול להיות מצויין.כלוב רחב וגדול מאפשר לתוכי תנועה רבה יותר מצד אחד ומצד שני האיבזור הפנימי לא מפריע ומגביל.
תוכי יכול לחיות בחוץ ובמרפסת כשהוא בטוח ומוגן. תוכי מוחתם צריך לחיות בבית כחלק מהמשפחה.
תוכי יכול לחיות בחוץ ובמרפסת כשהוא בטוח ומוגן. תוכי מוחתם צריך לחיות בבית כחלק מהמשפחה.
-
roeyc10000
- ביצה

אבל הרווח בין הסורגים גדול מדי לא? ואם כן יהיה לו קשה לטפס לא?
אפשר תמונה של הכלוב ?
קוקטייל בחירה מעולה
גם גרין צ'ק מעולה !
בהצלחה
קוקטייל בחירה מעולה
גם גרין צ'ק מעולה !
בהצלחה

לפי דעתי תוכי למתחילים
רק קוניור גרין ציק
אחלה תוכי שקט יחסית קטן פעלתן אף פעם לא משעמם איתו
יש לו מנוע 2200 סמ"ק בטוסיק ו170 כ"ס למשחקים
תוכי שחולה על פינוקים
רק קוניור גרין ציק
אחלה תוכי שקט יחסית קטן פעלתן אף פעם לא משעמם איתו
יש לו מנוע 2200 סמ"ק בטוסיק ו170 כ"ס למשחקים
תוכי שחולה על פינוקים
המושג "תוכי למתחילים" יוצר אשליה כאילו גידול קוקטיל או גרין צ'יק פשוט יותר מלגדל סוג כזה או אחר. בסך הכל בכל סוג חשוב לקרוא לשאול ולדעת מה הצרכים של התוכי. גם גרין צ'יק וגם קוקטיל וגם אקלקטוס או ג'אקו יכולים להיות נפלאים עם גישה נכונה וכנ"ל לכיוון השני. קוניור גרין צ'יק או קוקטיל אינם תוכים שניתן לעשות איתם ככל העולה על רוחנו. לכל תוכי אופי משלו אבל הגישה והשיטה אותה שיטה וגישה לכולם. חשוב שתרכוש תוכי (לא משנה הסוג) שאתה מתחבר אליו מצד אחד ומצד שני תוכל לתת לו את התנאים והיחס הנדרש. חשוב לא פחות שהתוכי שתרכוש יהיה תוכי חברותי וכזה שעבר החתמה. לרוב בחנויות התוכים מורגלים ולא מוחתמים ולכן ברוב המקרים הבעיות מתחילות עם ההגעה הבייתה ונמשכות לאחר מכן.נסה למצוא מגדל שהאכיל את התוכי לפחות בתקופה שלפני הגמילה והרגיל אותו למגע .