תודה שאתה דואג לי. אין סיבה שאפגע.למדתי שצריך להתעלם מחלק מהתגובות אחרת לא הייתי משאיר את האתר קיים.
קודם כל לא אני ולא אף אחד מטעמי פנה אליך במטרה שתרכוש כלוב מאיתנו. שירלי בין היתר כתבה ואני מצטט "תבדוק עם המוכר את הגודל המדויק שלהם ותקנה את הכלוב הגדול יותר". להבדיל מחלק מסוחרים אחרים אני לא מוכר את העקרונות ואת האמינות שלי בעבור מכירת כלוב או מוצר אחר.
אתה צודק שאין לי את הכלוב A12 וגם לא יהיה לי אותו במתכונתו הנוכחית. לידיעתך כמעט כל סוגי הכלובים המיובאים עוברים אצלנו ביקורת איכות לפני שהם מוצעים למכירה לחברי האתר ובכלל. את המסקנות אנחנו מעבירים לייבואן וגם את השינויים הנדרשים לאחר שבדקנו את המוצר. במידה ושינויים אלו מבוצעים אנו בודקים את המוצר מחדש ומחליטים לגביו.
הכלוב המדובר שנקרא פגודה או A12 הינו כלוב באיכות ירודה מאוד כדוגמת הכלובים הלא מקוריים שמגיעים לארץ והסוחרים בהם מפתים את הקונים בהנחות לא משמעותיות של עשרות שקלים בודדים.
לא כל מי שרוכש כלוב יש לו את הידע והמקצועיות לבדוק את איכות הכלוב, לא כל מי שרוכש כלוב יכול לראות את הכשלים שבייצור הכלוב ולכן לא מעט רוכשים חושבים בלב שלם שהם עשו את עיסקת חייהם. לאורך זמן מתברר להם באמת מה הכלוב שווה במיוחד כשהצבע מתחיל להתקלף או כשמתחילה לצוץ חלודה.
מאחר ואיני מחפש חלילה לפגוע בפרנסתו של אדם כזה או אחר לא אתייחס לשמועות או יותר נכון לא אגיב לדבריו של אותו סוחר שניסה למכור לך כלוב. בינתיים כל מי שרוכש מאיתנו מרוצה בגלל העובדה שאנו מצליחים למיין את הכלובים הטובים שמגיעים ממפעלים בסין שגם מייצרים באותה איכות לאירופה מצד אחד ומצד שני עדיין למכור במחירים אטרקטיבים לחברים ולציבור הרוכשים.
לגבי הפגודה המדוברת. אחד הכלובים מיני רבים שנבחנו אצלנו תוך כדי הרכבה ובדיקות נוספות. למען הסר ספק ממך מהסוחר הממולח שלך ומאחרים עד כמה דבריי מהימנים אני מצרף לך תמונות של הכלוב בשלבי הרכבה אצלי בבית כולל סימון הכשלים עליהם הצבעתי.
1. רשת עליונה שהוו שלה התפרק בלחץ מתון
2.סדקים בחיבורי פרופילים חוסר בהלחמות
3.סדקים בחיבורים כולל חלודה וקורוזיה
4.מנעול נעילה לדלת גרוע ובאיכות ירודה מאוד.
5.התחלה של קורזיה בחיבור זוית הדלת.
6.רשת תחתונה דקה מאוד ומעוותת .
7.ברגים לא מתאימים מבחינת אורכם ובולטים בצורה מוגזמת.
8. הכלוב מורכב אצלי בבית:
לסיכום, אתה יכול להירגע ולהרגיע את מי שהתכוון למכור לך את הכלוב . אני מכיר את הכלוב כמו את שאר הכלובים קצת יותר טוב מאלה שיודעים רק לספור את הכסף ועוסקים רק במסחר. את "הזבל" אני משאיר לאחרים שימכרו ואני משתדל להתמקד ככל יכולתי בכלובים שיענו לדרישות הלקוחות בכך שיקבלו תמורה הולמת לכספם.