ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלוב A12 / ענתיקה או כלוב A11????

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
דניאל5
ביצה
ביצה

כלוב A12 / ענתיקה או כלוב A11????

שליחה על ידי דניאל5 »

הרבה זמן לא הייתי כאן וגם לא כתבתי אבל אני רוצה לקנות קוניור גרין צ'יק ואני מתלבט בין כלוב שהציעו לי שזה נקרא כלוב פגודה או ענתיקה וגם קוראים לו A12 לבין הכלוב של A11 שהמחירים כמעט אותו דבר עכשיו אני אין לי בעייה של להשקיע ואני רוצה שהתוכי יחיה בבית טוב לו.
אם מישו יודע ויכול להמליץ לי אני ישמח תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: כלוב A12 / ענתיקה או כלוב A11????

שליחה על ידי שירלי87 »

אם אני לא טועה A11 יותר גדול.. תבדוק עם המוכר את הגודל המדויק שלהם ותקנה את הכלוב הגדול יותר, זה הכי טוב.
כלוב A11 לקוניור זה מעולה, מאוד מרווח.

חשוב לקנות ממקור אמין שלא תקבל כלוב מתפרק/שחסרים לו חלקים/שמחליד תוך חודש

בהצלחה תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

A12, פגודה/ענתיקה או איך שלא קוראים לו זה כלוב באיכות גרועה בלשון המעטה. כלוב שאיני ממליץ לרכוש ובמיוחד כשמשווים לכלובים המקוריים מהסידרה של ה A . מבחינת הגודל הכלוב A11 יותר גדול ומרווח.
סמל אישי של משתמש
דניאל5
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דניאל5 »

יש מישו שיש לו כזה כלוב ויכול להביא לי דעות? איך יודעים אם איכותי או לאתמונהאלי בלי לפגוע לא ראיתי שיש לך כלוב כזה ומי שמוכר אמר לי שאין לך כלוב כזה ושאתה בטח רוצה למכור את הכלובים שיש לך אז אתה אומר ככהתמונה אז אני רוצה שאם יש מישו שמכיר את הכלוב יענה לי ואני יחליט רק שאני יהיה בטוחתמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אני לא אתייחס לחומרים עצמם אבל מהמבנה אפשר לראות את ההבדלים בין הכלובים.. לא קשה לראות מה עדיף.
בתמונה מימין זה A12, משמאל A11 (אומנם בתמונה הכלוב בלי הכונסים, אבל בחרתי בתמונה עם תוכי שתראה כמה גדול הכלוב)

תמונה תמונה

גודל - כמו שציינו A11 גדול ומרווח יותר מA12.
מבנה - A12 בנוי בצורה מכוערת למדי, אבל זה עניין של טעם. מה שלא קשור לטעם זה שהמבנה של הגג מקטין מאוד את הכלוב,
ז"א הגובה של הכלוב נמדד לפי החלק הכי גבוה שזה במרכז, אבל בצידי הכלוב, הכלוב נמוך יותר ובעצם הרבה חלל הולך לאיבוד.
סטנד עליון - בA12 הסטנד קטן יותר, אין כלי אוכל ואין הפרדה בינו לבין הכלוב, כך שאם התוכי נמצא על הגג,
הוא מלשלש על הצעצועים שלו, האוכל והמים שלו. בA11 המצב שונה לגמרי.

לא יודעת עם מי דיברת וזה ממש לא משנה, אבל נשמע לי שהוא זה שמנסה לשכנע אותך לקנות כלוב גרוע, כי הוא רוצה למכור אותו...

אם A12 היה כלוב איכותי אני בטוחה שהוא היה זמין בתוכישופס..
לעומת זאת A11 אפשר להשיג בהרבה מקומות בארץ אני מאמינה, זה לא שהוא זמין רק באתר
לכן, קיבלת מענה אובייקטיבי, מבין שניהם A11 הרבה יותר טוב
בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תודה שאתה דואג לי. אין סיבה שאפגע.למדתי שצריך להתעלם מחלק מהתגובות אחרת לא הייתי משאיר את האתר קיים.
קודם כל לא אני ולא אף אחד מטעמי פנה אליך במטרה שתרכוש כלוב מאיתנו. שירלי בין היתר כתבה ואני מצטט "תבדוק עם המוכר את הגודל המדויק שלהם ותקנה את הכלוב הגדול יותר". להבדיל מחלק מסוחרים אחרים אני לא מוכר את העקרונות ואת האמינות שלי בעבור מכירת כלוב או מוצר אחר.
אתה צודק שאין לי את הכלוב A12 וגם לא יהיה לי אותו במתכונתו הנוכחית. לידיעתך כמעט כל סוגי הכלובים המיובאים עוברים אצלנו ביקורת איכות לפני שהם מוצעים למכירה לחברי האתר ובכלל. את המסקנות אנחנו מעבירים לייבואן וגם את השינויים הנדרשים לאחר שבדקנו את המוצר. במידה ושינויים אלו מבוצעים אנו בודקים את המוצר מחדש ומחליטים לגביו.
הכלוב המדובר שנקרא פגודה או A12 הינו כלוב באיכות ירודה מאוד כדוגמת הכלובים הלא מקוריים שמגיעים לארץ והסוחרים בהם מפתים את הקונים בהנחות לא משמעותיות של עשרות שקלים בודדים.
לא כל מי שרוכש כלוב יש לו את הידע והמקצועיות לבדוק את איכות הכלוב, לא כל מי שרוכש כלוב יכול לראות את הכשלים שבייצור הכלוב ולכן לא מעט רוכשים חושבים בלב שלם שהם עשו את עיסקת חייהם. לאורך זמן מתברר להם באמת מה הכלוב שווה במיוחד כשהצבע מתחיל להתקלף או כשמתחילה לצוץ חלודה.
מאחר ואיני מחפש חלילה לפגוע בפרנסתו של אדם כזה או אחר לא אתייחס לשמועות או יותר נכון לא אגיב לדבריו של אותו סוחר שניסה למכור לך כלוב. בינתיים כל מי שרוכש מאיתנו מרוצה בגלל העובדה שאנו מצליחים למיין את הכלובים הטובים שמגיעים ממפעלים בסין שגם מייצרים באותה איכות לאירופה מצד אחד ומצד שני עדיין למכור במחירים אטרקטיבים לחברים ולציבור הרוכשים.

לגבי הפגודה המדוברת. אחד הכלובים מיני רבים שנבחנו אצלנו תוך כדי הרכבה ובדיקות נוספות. למען הסר ספק ממך מהסוחר הממולח שלך ומאחרים עד כמה דבריי מהימנים אני מצרף לך תמונות של הכלוב בשלבי הרכבה אצלי בבית כולל סימון הכשלים עליהם הצבעתי.

1. רשת עליונה שהוו שלה התפרק בלחץ מתון
רשת עליונה.jpg
2.סדקים בחיבורי פרופילים חוסר בהלחמות
סדקים בחיבור.jpg
3.סדקים בחיבורים כולל חלודה וקורוזיה
סדקים בחיבור חלודה.jpg
4.מנעול נעילה לדלת גרוע ובאיכות ירודה מאוד.
מנעול באיכות גרועה.jpg
5.התחלה של קורזיה בחיבור זוית הדלת.
התחלה של קורוזיה.jpg
6.רשת תחתונה דקה מאוד ומעוותת .
רשת תחתונה דקה ומעוותת.JPG
7.ברגים לא מתאימים מבחינת אורכם ובולטים בצורה מוגזמת.
ברגים בולטים ולא מתאימים..JPG
8. הכלוב מורכב אצלי בבית:
כלוב  צילום.jpg

לסיכום, אתה יכול להירגע ולהרגיע את מי שהתכוון למכור לך את הכלוב . אני מכיר את הכלוב כמו את שאר הכלובים קצת יותר טוב מאלה שיודעים רק לספור את הכסף ועוסקים רק במסחר. את "הזבל" אני משאיר לאחרים שימכרו ואני משתדל להתמקד ככל יכולתי בכלובים שיענו לדרישות הלקוחות בכך שיקבלו תמורה הולמת לכספם.
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

אך אך תוכישופס שלמות .
איך אלי אמר יש כאלה שרק סופרים את הכסף .
מכיר לא מעת סוחרים שמוכרים את אותו כלוב וכלובים אחרים ולא מעניין אותם האיכות מצידם שיתקלקל ואנשים יקנו חדש ..
מכיר בן אדם שקנה כלוב מסדרת ה A ( כנראה מזוייף ) הכלוב העלה חלודה ונאכל ( ממש הברזל נאכל ) כאשר הוא אמר לסוחר שמימנו הוא קנה את הכלוב למה אחרי חצי שנה הכלוב ניהיה חלודה הסוחר ענה כך זה בכל הכלובים בו תקנה חדש אצלי ....
אתם מבינים חושבים רק על הכסף .
אצל אלי ועוזי זה שונה ................................ ( אפשר להגיד שהם נדירים ) ..
לא קניתי מהם עדיין בתקווה לקנות בקרוב עוד כמה חודשים אחרי שיהיה לי את האפשרות לגדל את התוכים שאני רוצה בבית החדש .
סמל אישי של משתמש
דניאל5
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דניאל5 »

שירלי ואלי אני מתנצל אני גם התקשרתי אלך אלי לא היית זמין אני התקשרתי להתנצל כי כתבתי לא יפה ואתה עזרת לי עם הקקדו שהיה לי בסבלנות אז אני טעיתי ומקוה שתסלחותמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא כועסתמונה
david123
ביצה
ביצה

שליחה על ידי david123 »

לי יש כלוב כזה ואני מאוד מרוצה מימנו אחלה כלוב חזק עמיד ויפה גדול ומרווח, הסנגל שלי נהנה מימנו מאוד
אבל לקניור אני ממליץ A10 הסנגל שלי שזה תוכי בנוני לא צריך את כל הגודל הזה רוב הזמן הוא סתם מטייל באזור אחד
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”