הי,
יש לי קפוצ'ון שיש עליו אבנים כאלה לקישוט (קטנות, קוטר 3 מ"מ בעך), והקוקטיל הוציא אחת ובלע אותה.
זה עלול להיות מסוכן?
(הוא בסדר עכשיו ואין סימנים שמשהו קרה)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיל בלע אבן
מנהל: מפקחים
Re: קוקטיל בלע אבן
את בטוחה במאה אחוז שהוא בלע? ראית אותו? אם לא, תנסי למצוא את זה
בד"כ הם לא יאכלו משהו שהוא לא מזון והוא יחסית גדול מכדי לבלוע (גדול יותר מגודל של גרגיר דחן למשל)
אבל יכול להיות שהוא בלע בטעות
תמשיכי לעקוב ואם יהיה שינוי בלשלשת ו/או בהתנהגות מומלץ לשאול וטרינר שמתמחה בתוכים מה הטיפול ומה העלות
ואם יש לך היכולת - לקחת אותו לטיפול

בד"כ הם לא יאכלו משהו שהוא לא מזון והוא יחסית גדול מכדי לבלוע (גדול יותר מגודל של גרגיר דחן למשל)
אבל יכול להיות שהוא בלע בטעות
תמשיכי לעקוב ואם יהיה שינוי בלשלשת ו/או בהתנהגות מומלץ לשאול וטרינר שמתמחה בתוכים מה הטיפול ומה העלות
ואם יש לך היכולת - לקחת אותו לטיפול

תודה, את מלאך.
מה זה לא הייתי רגועה... הוא בטוח בלע, אבל כנראה הוא בסדר. אני אמששיך לפקוח עין..
תודה רבה!
מה זה לא הייתי רגועה... הוא בטוח בלע, אבל כנראה הוא בסדר. אני אמששיך לפקוח עין..
תודה רבה!
אני רק אציין שזה עלול לגרום חסימה במעיים או זיהום בזפק (זפק זה שק ששם נאגר המזון לפני שהוא עובר לקיבה לעיכול..)
יכול להיות שזה יצא באופן טבעי, אבל אם זה לא יוצא זה עלול לגרום בעיות
לכן אז אם יש סימני מחלה/שינויים בהתנהגות ובלשלשת - כדאי לקחת לוטרינר
בהצלחה, מקווה שיהיה בסדר
יכול להיות שזה יצא באופן טבעי, אבל אם זה לא יוצא זה עלול לגרום בעיות
לכן אז אם יש סימני מחלה/שינויים בהתנהגות ובלשלשת - כדאי לקחת לוטרינר
בהצלחה, מקווה שיהיה בסדר