ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בעיה עם ביצי תוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

כרמלה זאדה
ביצה
ביצה

Re: בעיה עם ביצי תוכים

שליחה על ידי כרמלה זאדה »

זה היום ה28 מהביצה השניה גם עברו מה לעשות כדאי לבדוק את הביצים היא עדיין דוגרת?אולי הם ריקות איך יודעים?
matan_175
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי matan_175 »

מפליא אותי שישר קנית זוג גאקו בלי לקרוא ובלי נסיון לא עושים דברים כאלה ..............
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

5553 כתב:מפליא אותי שישר קנית זוג גאקו בלי לקרוא ובלי נסיון לא עושים דברים כאלה ..............
מתן אני מבקש לא להטיף מוסר כאן, המטרה של האתר לא להטיף מוסר אלה ללמד ולעזור למי שזקוק לזה מבלי לשאול שאלות מיותרות.

לא לגעת בביצים!
תקחי מהביצה האחרונה שהוטלה 30 יום ועוד שבוע דגירה. לא לבדוק ולא למהר, הפרעות עלולות לגרום נזק, אם הביצים פוריות יבקעו גוזלים אם לא לא יקרה כלום אם האם תדגור שבוע נוסף...חבל לקלקל .
תעדכני אותנו בהמשך.
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

אלי לא מטיף פשוט מוזר שאנשים קונים גאקו ליפני שיש להם ניסיון וליפני שהם קראו חומר ?????????
בחיים לא ראיתי מגדל שהתחיל בגקואיים
סמל אישי של משתמש
רונןצ77
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: צפון
שם פרטי:: רונן

שליחה על ידי רונןצ77 »

כרמלה שלום
לא יכול לקרות שום אסון עם היא תדגור עוד שבוע או אפילו יותר
עם הביצים לא פוריות בסופו של דבר היא תתייאש לבד ותזרוק את הביצים
אבל עם את תגעי יש סיכוי שתפגעי בביצה או שהנקבה לא תדגור יותר אז בכל מקרה כדאי לחכות בסבלנות
בהצלחה
תמונהרונןתמונה
כרמלה זאדה
ביצה
ביצה

עברו 28 יום מהביצה השניה מה לעשות עם הביצים האם לזרוק או לחקות מה אני עושה היא עדיין דוגרת ממש מאוכזבת כל כך שמרתי
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

55 כתב:

לא לגעת בביצים!
תקחי מהביצה האחרונה שהוטלה 30 יום ועוד שבוע דגירה. לא לבדוק ולא למהר, הפרעות עלולות לגרום נזק, אם הביצים פוריות יבקעו גוזלים אם לא לא יקרה כלום אם האם תדגור שבוע נוסף...חבל לקלקל .
תעדכני אותנו בהמשך.

כתבתי ואכתוב שוב, לא לגעת ולא לזרוק! אם הביצים לא פוריות זה יתברר בהמשך, מה החיפזון לקחת את הביצים בשלב כל כך מוקדם?
אכזבות הן מנת חלקו של כל מגדל כמעט וזה מוכר והרגשתך מובנת אבל מעשייך לא צריכים להיות מושפעים מכך, את באובססיה להוציא את הביצים ולבדוק ולדעת מה קורה, גם זה מובן אבל זה עלול לגרום לנזק בלתי הפיך.
ישנו תהליך מסויים שלוקח זמן מוגדר ,, נהוג ורצוי לתת מספר ימים נוספים כדי להיות בטוחים שהספירה נכונה ולאחר מכן אפשר לבדוק את מצב הביצים. האם יש לך זוג בדוק מין? האם הזוג מוחתם/מוחתם לשעבר?
כרמלה זאדה
ביצה
ביצה

לא קניתי זוג גאקו יש לי אחת כבר כמה שנים ראיתי שהיא מיוחמת אז קניתי עוד אחד שלא יהיה משעמם לה אני מאוד אוהבת אותם גם הם אוהבים כל הזמן שרים ומדברים צריך לפרגן לא להעביר ביקורת אז שיגיבו מי שבאמת רוצה לעזור יש להם גן עדן אצלי הם לא לבד יש עוד בעלי חיים אני מחוברת אל כולם אפילו דגים טורפים יש אז בבקשה בלי הערות מיותרות לא בשביל זה אני כאן
כרמלה זאדה
ביצה
ביצה

לאלי לאה כרמלה מירושלים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כרמלה לא הבנתי את ההערה לגבי המיקום שלך.

השאלה הנשאלת היא האם התוכים בדוקי מין ובוודאות זכר ונקבה? נקבה יכולה להטיל ללא זיווג ולכן חשוב ראשית לוודא שמדובר בזכר ונקבה, האם זה המצב אצלך? האם יצא לך לצפות בזיווג של הזוג?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”