ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אישתי בהריון , יש בעיה לגדל תינוק עם תוכי ?
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: אישתי בהריון , יש בעיה לגדל תינוק עם תוכי ?
שטויות במיץ כל מחקר רפואי בעולם על קשר בין ילדים לחיות מגלה דבר מאוד עקבי
ילדים שגדלים עם חיות הם בריאים משמעותית מילדים שגדלים ללא חיות מפתחים הרבה פחות אלרגיות והם הרבה יותר מאוזנים נפשית
במקרה של חיות מחמד וילדים (כל עוד אתה לא מגדל חיית מחמד מסוכנת) כל המרבה הרי זה משובח
הדבר היחיד שצריך לעשות הוא לוודא שהתוכי עבר בדיקות לכל המחלות הזואונטיות ולפנות לווטרינר שייתן לו תרכיב חיסון לסלמונלה
ילדים שגדלים עם חיות הם בריאים משמעותית מילדים שגדלים ללא חיות מפתחים הרבה פחות אלרגיות והם הרבה יותר מאוזנים נפשית
במקרה של חיות מחמד וילדים (כל עוד אתה לא מגדל חיית מחמד מסוכנת) כל המרבה הרי זה משובח
הדבר היחיד שצריך לעשות הוא לוודא שהתוכי עבר בדיקות לכל המחלות הזואונטיות ולפנות לווטרינר שייתן לו תרכיב חיסון לסלמונלה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
הכול שטויות
העיקר שיהיה במזל
ולידה קלה
העיקר שיהיה במזל
ולידה קלה

אני נגד מתן תרכיבים ותרופות "על עיוור" לכל מקרה שלא יקרה, באמת חוששים? קחו את התוכי לבדיקה וטרינרית כדי לשלול מחלות.
במידה ויש מחלה כלשהיא אז תתנו טיפול . להיסחפות ולפחדים מפני הידבקות במחלה כזאת או אחרת אין גבול. אם ההידבקות הייתה אך ורק מחיות בית ניחא , מסלמולנה אפשר להידבק במגוון דרכים.
במידה ויש מחלה כלשהיא אז תתנו טיפול . להיסחפות ולפחדים מפני הידבקות במחלה כזאת או אחרת אין גבול. אם ההידבקות הייתה אך ורק מחיות בית ניחא , מסלמולנה אפשר להידבק במגוון דרכים.
חברים תודה רבה על הכל
יש לכם איזה ויטרנר מומלץ לקחת אותו לבדיקה באזור המרכז?
וואייייייייייי פעם ביום?!?!??!!?!?
אני מנקה את כלוב פעם בשבוע!!!!!
זה לוקח לי בערך שעה!!!!!!!
זה מש הרבה זמן וזה סרט.
מה זה לנקות פעם ביום את האיזור של הכלוב? את הכלוב בפנים ורשתות והכל נכון??
הבעיה שאצלי זה קצת יותר פרויקט כי אישתי שמה על הכל ניילון נצמד.
יש לכם איזה ויטרנר מומלץ לקחת אותו לבדיקה באזור המרכז?
וואייייייייייי פעם ביום?!?!??!!?!?
אני מנקה את כלוב פעם בשבוע!!!!!
זה לוקח לי בערך שעה!!!!!!!
זה מש הרבה זמן וזה סרט.
מה זה לנקות פעם ביום את האיזור של הכלוב? את הכלוב בפנים ורשתות והכל נכון??
הבעיה שאצלי זה קצת יותר פרויקט כי אישתי שמה על הכל ניילון נצמד.
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל...
זה באמת שטויות, שמעתי מהמוווווווווןןן וגם קראתי מחקרים שטוב לילד לגדול עם בעל חיים..
לגבי ניקיון הכלוב, לי יש בתחתית של הכלוב עיתונים, אז אני מחליפה כל יום את העיתונים (אני שמה כמה שכבות כך שכשהעליונה מתלכלכת אני פשוט מוציאה אותה).ומחליפה כל יום מים וזהו. אני עושה פעם בשבוע ניקוי כלוב יסודי שזה אומר שאני משרה את הכלים באקונומיקה וממש מצחצחת את הכלוב.
לא חושבת שיש צורך ביותר מזה..
לגבי ניקיון הכלוב, לי יש בתחתית של הכלוב עיתונים, אז אני מחליפה כל יום את העיתונים (אני שמה כמה שכבות כך שכשהעליונה מתלכלכת אני פשוט מוציאה אותה).ומחליפה כל יום מים וזהו. אני עושה פעם בשבוע ניקוי כלוב יסודי שזה אומר שאני משרה את הכלים באקונומיקה וממש מצחצחת את הכלוב.
לא חושבת שיש צורך ביותר מזה..

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לוקח לכם שעה לנקות בגלל שבשבוע מצטבר ליכלוך . תנקו באופן יום יומי ותראה שזה כמה דקות הליכלוך לא נדבק ואין צורך להתאמץ להסירו.
אני לוקח את כלי האוכל לכיור באמבטייה רוחץ אותם בסבון וסקוצ', אחד מהם אני מייבש ושם אוכל (את כלי האוכל שלהכופתיות אני מנקה פעם בכמה ימים או לפי הצורך) השני אני ממלא מים ומחזיר לכלוב, שולף שואב אבק ועובר על הרשת העליונה, במידה ויש לשלשת דבוקה עובר על מטלית (משתמש במטליות חיטוי של ד"ר פישר אבל אפשר במגבונים רגילים) לאחר מכן שולף את המגש מגלגל אתץ העיתון לתוך שקית זבל, עובר עם השואב על המגש ושם נייר חדש. עובר שאיבה מסביב לכלוב והכל נקי ומסודר . לקחתי זמן כדי לדעץת כמה לוקח לבצע את הפעולות שציינתי בדיוק 9 דקות על השעון, כולל סידורמסביב, ותאמין לי הכלוב נקי כמו שצריך.
אני לוקח את כלי האוכל לכיור באמבטייה רוחץ אותם בסבון וסקוצ', אחד מהם אני מייבש ושם אוכל (את כלי האוכל שלהכופתיות אני מנקה פעם בכמה ימים או לפי הצורך) השני אני ממלא מים ומחזיר לכלוב, שולף שואב אבק ועובר על הרשת העליונה, במידה ויש לשלשת דבוקה עובר על מטלית (משתמש במטליות חיטוי של ד"ר פישר אבל אפשר במגבונים רגילים) לאחר מכן שולף את המגש מגלגל אתץ העיתון לתוך שקית זבל, עובר עם השואב על המגש ושם נייר חדש. עובר שאיבה מסביב לכלוב והכל נקי ומסודר . לקחתי זמן כדי לדעץת כמה לוקח לבצע את הפעולות שציינתי בדיוק 9 דקות על השעון, כולל סידורמסביב, ותאמין לי הכלוב נקי כמו שצריך.
על מה היא שמה ניילון נצמד? בכלוב? 

אני הבנתי שעל המגש לאסוף את הליכלוך ..או שאני טועה?
מזל טוב ושתהייה לידה קלה בע"ה אני יכולה לומר לך שלי יש שני ילדים גיל 3 וחצי ושנתיים והם נולדו לבית שיש בו תוכים וברוך השם הכל מצויין להייפך אני יכולה להגיד לך שזה הדבר הכי נפלא לראות את הילדים יחד עם התוכים כמה אהבה כמה הבנה. גם לי אמרו המון שמועות אבל כמו שאנשים מגדלים כלבים חתולים ושאר בע"ח שדרך אגב כלבים וחתולים יש להם מחלות יותר מסוכנות.
אני מציעה לך לא להתיחס לשמועות פשוט לשמור על נקיון מרובה קצת יותר מהרגיל זה טוב גם לתינוק וגם לתוכי.
ביום שתראה את הקטנטן מחייך ומתלהב מהתוכי זה שווה את הכל....
בהצלחה
אני מציעה לך לא להתיחס לשמועות פשוט לשמור על נקיון מרובה קצת יותר מהרגיל זה טוב גם לתינוק וגם לתוכי.
ביום שתראה את הקטנטן מחייך ומתלהב מהתוכי זה שווה את הכל....
בהצלחה