שלום רב,.
יש לי תוכי שנושך המון וחזק(כולל פציעה), את מרבית האנשים (לא נושך בנות\אותי ועוד בערך שלושה אנשים).
פרטים על התוכי:
חולה: עשינו לו בדיקה לפני שנה ולא היה נראה שהוא חולה.
תנאים: בסדר עם הרבה התייחסות משני אנשים ומלא שמפחדים
שונות: מאוהב באמא שלי.
מה אתם ממליצים לי לעשות בנידון?
בתודה מראש לכל העוזרים בר
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה נשיכות של סנגל
מנהל: מפקחים
Re: בעיה נשיכות של סנגל
איך האנשים שהוא נושך ניגשים אליו? באיזו סיטואציות הוא נושך?
מתי התחילה תופעת הנשיכות?
תנסה לפרט קצת יותר..
לפי מה שאני מבינה הוא לא נושך כל אחד, אז כנראה יש בעיה בגישה של אנשים מסויימים
טבעי שתוכי נרתע אם אנשים שהוא לא מכיר ניגשים אליו בפתאומיות, ובודאי אם מנסים לגעת בו (היית נותן לאדם זר לגעת בך?)
אני מציעה קודם כל לא להגיע למצב שהוא נושך, אם יש אנשים שהוא לא אוהב או לא רוצה שיגעו בו - שלא ינסו לגעת בו
אם הם ניגשים אליו שינסו לתת צ'ופר שהוא אוהב, אם הוא אוכל מהיד שלהם מצוין, אם לא - שיתרחקו ויניחו לו
חשוב שידברו איתו לפני כל ניסיון להתקרב.. תוכים יודעים להבחין מי באמת מתעניין בהם ומי "עושה טובה" שהוא מדבר אליהם
אז אם אין לננשכים רצון אמיתי לזכות באמונו- חבל על הניסיון שלהם..
ממליצה לקרוא את המאמר הבא: התנהגות תוכים ואילוף
מתי התחילה תופעת הנשיכות?
תנסה לפרט קצת יותר..
לפי מה שאני מבינה הוא לא נושך כל אחד, אז כנראה יש בעיה בגישה של אנשים מסויימים
טבעי שתוכי נרתע אם אנשים שהוא לא מכיר ניגשים אליו בפתאומיות, ובודאי אם מנסים לגעת בו (היית נותן לאדם זר לגעת בך?)
אני מציעה קודם כל לא להגיע למצב שהוא נושך, אם יש אנשים שהוא לא אוהב או לא רוצה שיגעו בו - שלא ינסו לגעת בו
אם הם ניגשים אליו שינסו לתת צ'ופר שהוא אוהב, אם הוא אוכל מהיד שלהם מצוין, אם לא - שיתרחקו ויניחו לו
חשוב שידברו איתו לפני כל ניסיון להתקרב.. תוכים יודעים להבחין מי באמת מתעניין בהם ומי "עושה טובה" שהוא מדבר אליהם
אז אם אין לננשכים רצון אמיתי לזכות באמונו- חבל על הניסיון שלהם..
ממליצה לקרוא את המאמר הבא: התנהגות תוכים ואילוף