ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לחם לתוכים
מנהל: מפקחים
לחם לתוכים
אני יודע שזה לא בריא אבל אמא שלי היום נתנה ממש טיפה לחם משהו כמו רבע פרוסה אם לא פחות
לשני הקוקטיילים שלי
זה בסדר או שמשהו לא טוב יכול לקרות?
לשני הקוקטיילים שלי
זה בסדר או שמשהו לא טוב יכול לקרות?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
Re: לחם לתוכים
זה לא בריא.. בפעם אחת לא יקרה כלום אבל אם כל פעם תיתן קצת ועוד קצת החומרים הלא בריאים יצטברו בגוף שלהם..
תגיד לה שלא תיתן.
תגיד לה שלא תיתן.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כמו שנטלי אמרה.
פעם אחת לא יזיק אך החומרים החומרים הלא בריאים יצטברו בגוף
במידה ותגיש כל פעם.
פעם אחת לא יזיק אך החומרים החומרים הלא בריאים יצטברו בגוף
במידה ותגיש כל פעם.

לחם טבעי מלא - אפשר לתת (חצי פרוסה פעם בשבוע.. הם יהנו)
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
לרוב לא יקרה להם כלום אולם לחם עלול לגרום לחסימות במעי התוכים ולכן לא מומלץ לתת אותו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
4959 כתב:לחם טבעי מלא - אפשר לתת (חצי פרוסה פעם בשבוע.. הם יהנו)
אסור לתת בכלל לחם-טבעי וגם לא טבעי.

מותר וגם מומלץ ע"י מגדלים.
אך ורק לחם מלא. לא קמח לבן.
אך ורק לחם מלא. לא קמח לבן.
בכל לחם מקמח מלא יש קמח לבן, אחרת הלחם לא יתפח.
בכל לחם יש מלחים , לפעמים גם סוכרים, חומרי אפיה ושאר תוספות שמזיקות לתוכי - אם זה הצטברות מלח בגוף או השמנה
אין צורך לתת לתוכי לחם, זה מיותר ולא מומלץ בכלל. יש מגדלים שממליצים גם לתת בצל שום ועוף וגבינות ורחוק מזה, זה לא אומר
שהם יודעים מה טוב לתוכי וזה ממש לא אומר שצריך להקשיב להם.
תזונה לא מאוזנת עלולה לגרור פגיעה בבריאות, הן עקב עודף או מחסור. ההשפעה היא מצטברת וניכרת בדרך כלל רק לאחר זמן מה,
לכן חשוב להקפיד על תזונה נכונה ובריאה לתוכי/ם שלנו בכל עת.
יש כל כך הרבה דברים בריאים וטבעיים שאפשר לתת לתוכי, אני ממש לא מבינה למה צריך לתת להם מזון שאינו נחוץ להם ואף מזיק.
בכל לחם יש מלחים , לפעמים גם סוכרים, חומרי אפיה ושאר תוספות שמזיקות לתוכי - אם זה הצטברות מלח בגוף או השמנה
אין צורך לתת לתוכי לחם, זה מיותר ולא מומלץ בכלל. יש מגדלים שממליצים גם לתת בצל שום ועוף וגבינות ורחוק מזה, זה לא אומר
שהם יודעים מה טוב לתוכי וזה ממש לא אומר שצריך להקשיב להם.
תזונה לא מאוזנת עלולה לגרור פגיעה בבריאות, הן עקב עודף או מחסור. ההשפעה היא מצטברת וניכרת בדרך כלל רק לאחר זמן מה,
לכן חשוב להקפיד על תזונה נכונה ובריאה לתוכי/ם שלנו בכל עת.
יש כל כך הרבה דברים בריאים וטבעיים שאפשר לתת לתוכי, אני ממש לא מבינה למה צריך לתת להם מזון שאינו נחוץ להם ואף מזיק.
אביהו אני יודעת
הגבתי ל liguga שכתב/ה " מותר ומומלץ ע"י מגדלים"
וכמו שאמרו לא יקרה כלום כי זה לא רעיל, אז אין לך מה לדאוג. פשוט כשזה באופן קבוע זה ממש לא בריא אז עדיף לא לתת כלל
הגבתי ל liguga שכתב/ה " מותר ומומלץ ע"י מגדלים" וכמו שאמרו לא יקרה כלום כי זה לא רעיל, אז אין לך מה לדאוג. פשוט כשזה באופן קבוע זה ממש לא בריא אז עדיף לא לתת כלל