תודה רבה.
לגבי האוכל והשתיה-צריך להחליף גם אם היא לא מסיימת הכל?כל כמה זמן?
סליחה שאני מנדנד-מה אתה ממליץ לגבי צ'ופר?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיילית חדשה - קאי
מנהל: מפקחים
Re: קוקטיילית חדשה - קאי
ראשית אתה לא מנדנד , הפורום קיים על מנת לתת מענה לכל השאלות שצצות, לכן תרגיש חופשי לשאול להתעניין, רק כך למדים ולא עושים טעויות. לגבי השתייה שמן הסתם אנחנו מדברים על מים ורק על מים, מידי יום לפחות צריך להחליף גם אם התוכי לא סיים, הכנסת המקור עם שאריות אוכל גורם למים להיות מעופשים.
לגבי מזון, על מה מבוססת התזונה של התוכי , מה הוא אוכל ביום יום באופן קבוע ומה כתוספת?
לגבי מזון, על מה מבוססת התזונה של התוכי , מה הוא אוכל ביום יום באופן קבוע ומה כתוספת?
לגבי שתיה-ברור שרק מים ואמא שלי מפנקת אותה עם מים מתמי4
אוכל-היא קיבלה תערובת של דוחן וגרעינים שחורים.
זה האוכל הקבוע שלה,לא יודע מה נותנים כתוספת.

אוכל-היא קיבלה תערובת של דוחן וגרעינים שחורים.
זה האוכל הקבוע שלה,לא יודע מה נותנים כתוספת.
תקפיד על תערובת זרעים איכותית המכילה מגוון זרעים. כדאי היה להרגילה לכופתיות , העברת התוכי לכופתיות בגיל צעיר קלה יותר מאשר בגיל מאוחר יותר. כרגע אם נצא מנקודת הנחה שהתוכי אוכל תערובת זרעים אז התערובת צריכה להיות כ 30-35% מהמנה היומית, השאר צריך להיות מחולק בין ירקות פירות השרייה ותוספת סידן.
תוכי שניזון מתערובת זרעים חשוף בין כה וכה לגרעיני חמנייה ולכן אי אפשר להשתמש בהם כצ'ופר, לכן יהיה עליך או להוציא את גרעיני החמנייה מהתפריט היומי ולהשתמש בהם בצ'ופר או למצוא לתוכי תחליף . תחליף יכול להיות כל דבר שהתוכי אוהב ושאינו נמצא בתפריט היומי אז גם על הצ'ופר להיות אכיל בין רגע, אם התוכי יתעסק זמן רב עם הצ'ופר הוא יפסיק להיות ממוקד או מרוכז באילוף.
אפשר לתת שקדים , הכוונה הייתה לא לשקדים מרים, שקדים רגילים אפשר לתת, אפשר לתת אגוז מלך פקאן וכו', לשבור לחתיכות קטנות ממש כדי שלא יהיה עיסוק רב באכילה.
תוכי שניזון מתערובת זרעים חשוף בין כה וכה לגרעיני חמנייה ולכן אי אפשר להשתמש בהם כצ'ופר, לכן יהיה עליך או להוציא את גרעיני החמנייה מהתפריט היומי ולהשתמש בהם בצ'ופר או למצוא לתוכי תחליף . תחליף יכול להיות כל דבר שהתוכי אוהב ושאינו נמצא בתפריט היומי אז גם על הצ'ופר להיות אכיל בין רגע, אם התוכי יתעסק זמן רב עם הצ'ופר הוא יפסיק להיות ממוקד או מרוכז באילוף.
אפשר לתת שקדים , הכוונה הייתה לא לשקדים מרים, שקדים רגילים אפשר לתת, אפשר לתת אגוז מלך פקאן וכו', לשבור לחתיכות קטנות ממש כדי שלא יהיה עיסוק רב באכילה.
אני לא חושב שצריך מים של תמי 4 כי הם קרים לתוכי ואני לא בטוח אם זה טוב....
אני ממליץ להשים מים פושרים מהברז...
(או לעשות בתמי 4 על מצב MIX וזה גם מים פושרים אבל אף פעם לא בדקתי עד כמה פושרים ויש לי בבית תמי 4 כבר כמה שנים
)
תחכה לעוד תגובות בקשר למים קרים אם זה מומלץ
אני ממליץ להשים מים פושרים מהברז...
(או לעשות בתמי 4 על מצב MIX וזה גם מים פושרים אבל אף פעם לא בדקתי עד כמה פושרים ויש לי בבית תמי 4 כבר כמה שנים
תחכה לעוד תגובות בקשר למים קרים אם זה מומלץ
בנק ישראל הולך להוציא מטבע חדש כדי להנציח את זכרו של אריאל שרון. ערך המטבע יהיה 17 ש"ח - כמעט ח"י
מים בטמפרטורת החדר, לא חמים ולא קרים .