ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בניית כלוב וגידול תוכים רבים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
קווי
ביצה
ביצה

בניית כלוב וגידול תוכים רבים

שליחה על ידי קווי »

טוב אז אחרי הכלוב הראשון שבניתי אני שוקל להרחיב את "בית הגידול" שלי שכרגע מונה תוכון האכלת יד ובכלוב בגינה זוג תוכונים שכנראה בקרוב יצורף להם זוג נוסף
עכישו יש לי כמה שאלות
מה המחיר של עץ ואיזה מומלצים לבניית כלובים?
מה המחיר של אוכל בכמות גדולה? אני יודע שמי שקניתי ממנו את התוכונים יש לו הרבהההה תוכים והוא קונה שקים של דוחן גרעיני חמנייה תירס וכו' ומכין תעורבת ביתית אפש רלדעת מה המחירים בערך ואיך עושים את זה?
איזה עוד דבירם צריך לדעת מהאנשים פה שיש להם בית גידול וראיתי פה כמה בתי גידול מרשימים מאוד
תודה מראש
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בניית כלוב וגידול תוכים רבים

שליחה על ידי eli_lea »

ישנם סוגי עץ רבים ושונים, הכי טוב לגשת למחסן עץ בסביבת הבית ולבדוק מה מתאים ועמיד על פי גודל הכלוב הנבנה.
לגבי מזון, אפשר לקנות מזון בשקים אבל לא משתלם למי שיש מספר מצומצם של תוכים ואני לא בטוח שזה שווה ההתעסקות עם העיבוב של הסוגים השונים, אתה יכול לקנות שק אבל יש גם חסרונות בקניית הרבה מזון שעומד ללא שימוש, שק מזון צריך מקום מוצל ובטמפרטורה סבירה, אי אפשר למקם בחוץ, שק מזון יאבד את הטריות פתוח לאחר מספר חודשים . אני מציע לך לרכוש מהמגדל שקונה בשקים את הכמות הרצויה לחודשיים שלושה בכל פעם.

לרוב תערובות מוכנות יכילו הרבה יותר סוגי זרעים , המגדלים שמערבבים יפחיתו בזרעים היקרים ויוסיפו את הזרעים הזולים יותר.
קווי
ביצה
ביצה

שליחה על ידי קווי »

תודה אלי
ממה אתה יודע שבונים כלובים בדרך כלל?
המליצו לי על עץ סנדוויץ' מישהו יודע את המחיר למטר?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

עץ סנדוויץ זה משטחי עץ בעובי 4 מ"מ בערך שמודבקים זבה על גבי זה, משמש לארונות בעיקר.
אתה צריך עמודי עץ אורן או משהוא כזה, לכן המלצתי לך לבדוק במחסן עצים.
סמל אישי של משתמש
נריה
גוזל
גוזל

שליחה על ידי נריה »

כמה ואיזה תוכים אתה רוצה לגדל?

לדעתי עדיף ברזל

עץ קונים בד''כ בפלטות של 180 *240 אם אני לא טועה
risto
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: ....

שליחה על ידי risto »

כדאי לך להמנע מעץ ,רטיבות חרקים ומיני זוחלים יתקרבו לאיזור עץ
קווי
ביצה
ביצה

שליחה על ידי קווי »

ברזל יקר הרבה יותר ממה שנאי יודע ואני לא יודע אם אני אדע לעבוד איתו כיאלו אם מבחינת ההברגה והכל זה אותו דבר
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”