ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ביצים לזוג ג'אקו וביצים לזוג יונים באותו מקום- שאלות

פורום להצגה בלבד! דיונים בהם ניתן להציג תוכים וציפורים ע"י תמונות ו\או סרטונים. שאלות, הסברים
וכד' יש לכתוב בפורום מגדלים בלבד! פרטים נוספים: כללי הפורום: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
רז פרוזניק
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

ביצים לזוג ג'אקו וביצים לזוג יונים באותו מקום- שאלות

שליחה על ידי רז פרוזניק »

שלום היום קרה לי מקרה בפעם הראשונה
כבר זמן מה שזוג יונים באו למרפסת שלנו בו נמצאים כרגע זוג ג'אקו פרא עם ביצים שבעזרת השם תמונה
עוד שבוע הגוזל הראשון אמור לבקוע, הם בנו קן ובגלל הנקיונות לפסח במרפסת ראינו אותו ובגלל שחשבנו שהיונים ובמיוחד הגוזלים שלהם יפריעו לזוג ג'אקו לדגור על הביצים ובנוסף ימנע מהם לצאת מהתא הטלה לאכול כי אולי יפחדו מהם אז החלטנו לזרוק את הקן לפני שיטילו בו ביצים
לאחר שהעפנו אותם כמה פעמים כבר הם הצליחו לבנות שוב פעם קן שלא שמנו לב והטילו את הביצים כאשר נסענו לצפון לליל הסדר
אז לאחר שכל זה קרה יש לי כמה שאלות לשאול בנושא זה:
זה באמת יפריע להם אם הם יראו וישמעו מדי פעם את הזוג יונים שהם נמצאים מהכלוב שלהם מטר- 2 מטר?
זה יכול לגרום להם להפסיק לדגור על הביצים מבחינה כלשהי?
זה יעזור אם אחסום להם את הראייה לכיוון הקן ששם הזוג יונים דוגר?
אם זה לא יפריע להם לדגור שהזוג יונים בסביבה שלהם יפריע להם הרעש של הגוזלים של הזוג יונים כאשר באותו זמן אם בעזרת השםתמונה יבקעו גוזלים מהביצים של הזוג ג'אקו זה יפריע להם להאכיל אותם?
יש מצב שיעברו מחלות בין הזוג יונים ולאחר מכן גם הגוזלים שלהם לזוג הג'אקו ובנוסף לגוזלים אם כאשר יבקעו?
לי אישית לא מפריע בכלל ואני עוד שמח שהם בסוף התעקשו הזוג יונים והטילו אצלנו ביצים ואני פשוט מקווה שזה לא יפריע ויפגע בביצים של הזוג ג'אקו שלי וגם לא בזוג עצמם למה אני כבר מחכה לרגע הזה של הטלת הביצים וכמובן בעזרת השם תמונה לגוזלים כבר 10 חודשים בדיוק
אם יש עוד משהו שלא אמרתי ויכול להיות חשוב בדרך כלשהי לנושא זה אשמח אם תכתבו לי עליו, כמו המלצות או דברים מסוימים חשובים נוספים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: ביצים לזוג ג'אקו וביצים לזוג יונים באותו מקום- שאלות

שליחה על ידי eli_lea »

לא אמור להפריע לזוג ג'אקו מבחינת הגוזלים ההאכלה וכל השאר. מבחינת מחלות זה מאוד תלוי, תמיד יש סיכוי של העברת מחלות. במקרה שלך זה לא כל כך חשוב כי בכל מקרה יונים נכנסים למרפסת כך שחשיפה למחלות יכולה להיות כך או כך.
אם היית מסוגל לדאוג שהמרפסת תהיה סגורה ולא יתאפשר ליונים וציפורים להיכנס הייתי אומר לך לעשות זאת, זה בטוח יותר, אבל מכיוון שכרגע בכל מקרה נכנסים יונים או ציפורים המצב לא כל כך משנה.
שלח תגובה

חזור אל “תוכים וציפורים כללי - תמונות \ סרטונים”