גם היה קריר יחסית ולפי מה שהבנתי כדי שזה יצא טוב זה צריך להיות במקום חמים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתכונים טבעוניים קלים להכנה
מנהל: מפקחים
Re: מתכונים טבעוניים קלים להכנה
כנראה לא הייתה תסיסה.. גם אצלי לא יצא כמו פעם שעברה (הראשון יצא לי בטעם יוגורט.. חמצמץ טעים). אמנם שמתי פחות מים ולימון אבל
עדכון קצרצר.
הכל היה מוכן.
חתכתי חתיכות בננה ובמקום סילאן השתמשתי במייפל.
קצת מהיוגורט.
ויצא ממש טעים
אהבתי מאוד
פעם הבאה אני יכין כמות יותר גדולה..
הכל היה מוכן.
חתכתי חתיכות בננה ובמקום סילאן השתמשתי במייפל.
קצת מהיוגורט.
ויצא ממש טעים
אהבתי מאוד
פעם הבאה אני יכין כמות יותר גדולה..

יופי מעולה
תצלם את עצמך אוכל שנראה כמה זה טעים.. 
תצלם את עצמך אוכל שנראה כמה זה טעים.. Re: מתכונים טבעוניים קלים להכנה
הבאתי לכם משהו טעים יאמי..
קודם תמונה שתראו איך זה נראה ואחר כך מתכון ..
חומרים:
חבילה בצק עלים, פיטריות (אפשר טרי ואפשר מקופסא), בצל קצוץ, שבבי סויה מושרים במים חמים
ותבלינים....(פפריקה מתוקה, אבקת מרק בצל, מעט כמון, מי שאוהב יכול להוסיף גם פפריקה חריפה)..פטרוזיליה קצוצה, מעט שמן.
אופן ההכנה:
במחבת מטגנים את ...הבצל הקצוץ, מוסיפים את הפטריות (קצוצות) מערבבים היטב,סוחטים את שבבי הסויה ומוסיפים למחבת, מטגנים הכל יחד כ2-3 דקות מוסיפים פטרוזיליה טועמים ומוסיפים מהתבלינים בהתאם,
משטחים את בצק העלים ומחלקים ל3 , על כל 1/3 שמים מהתעברובת..(לא על כל הבצק אלא רק על כשליש ומגלגלים..סוגרים בקצוות....מחוררים למעלה מעט עם מזלג מורחים במעט שמן ויאללה לתנור 170 מעלות (בערך) עד להשחמה..
אפשר להקפיא לפני האפיה ולשמור לימים עמוסים ..
בתאבון.
קרדיט ללאה
קודם תמונה שתראו איך זה נראה ואחר כך מתכון ..
חומרים:
חבילה בצק עלים, פיטריות (אפשר טרי ואפשר מקופסא), בצל קצוץ, שבבי סויה מושרים במים חמים
ותבלינים....(פפריקה מתוקה, אבקת מרק בצל, מעט כמון, מי שאוהב יכול להוסיף גם פפריקה חריפה)..פטרוזיליה קצוצה, מעט שמן.
אופן ההכנה:
במחבת מטגנים את ...הבצל הקצוץ, מוסיפים את הפטריות (קצוצות) מערבבים היטב,סוחטים את שבבי הסויה ומוסיפים למחבת, מטגנים הכל יחד כ2-3 דקות מוסיפים פטרוזיליה טועמים ומוסיפים מהתבלינים בהתאם,
משטחים את בצק העלים ומחלקים ל3 , על כל 1/3 שמים מהתעברובת..(לא על כל הבצק אלא רק על כשליש ומגלגלים..סוגרים בקצוות....מחוררים למעלה מעט עם מזלג מורחים במעט שמן ויאללה לתנור 170 מעלות (בערך) עד להשחמה..
אפשר להקפיא לפני האפיה ולשמור לימים עמוסים ..
בתאבון.
קרדיט ללאה

ואיך לא הקינוח, שייק ממש קר ומזין כמו גלידה טעים עוד יותר יאמי ..
תמונה מלפני שעה בערך, בדיוק לפני שטרפתי :
מתכון:
לכמות של 2 כוסות הגלידה השתמשתי ב...2 בננות קפואות חתוכות, 4 תמרים מגולענים וחתוכים, אגוזים מסוכרים (פאקן סיני) .
לפי העין..נראה כחצי שקית!!! וחלב סויה לפי העין והסמכות הרצויה..הכל בבלנדר, כמה פולסים ריסוק מהיר.. מזיגה..צילום....ויאמי!
תמונה מלפני שעה בערך, בדיוק לפני שטרפתי :
מתכון:
לכמות של 2 כוסות הגלידה השתמשתי ב...2 בננות קפואות חתוכות, 4 תמרים מגולענים וחתוכים, אגוזים מסוכרים (פאקן סיני) .
לפי העין..נראה כחצי שקית!!! וחלב סויה לפי העין והסמכות הרצויה..הכל בבלנדר, כמה פולסים ריסוק מהיר.. מזיגה..צילום....ויאמי!
וואי תמר בננה זה מעולה...
הפרישייק האהוב עליי זה תות בננה מנגו תמר... נשמע מוזר אבל טעים מאוד
האוכל כמו תמיד נראה מעולה!! וטעים!! ואוף למה לא באתי אליכם היום???
הפרישייק האהוב עליי זה תות בננה מנגו תמר... נשמע מוזר אבל טעים מאודהאוכל כמו תמיד נראה מעולה!! וטעים!! ואוף למה לא באתי אליכם היום???

טעות , היית יושבת במרפסת שותה שיק לאחר ארוחה של גלילת בצק תופסת בריזה (זה בדיוק השעות ) ואני הייתי עובד.
אבל אני בטוח שאם תתחרטי בשלב כלשהוא ביום מן הימים לאה תפנק אותך במה שתבחרי , תסמכי על לאה .
אבל אני בטוח שאם תתחרטי בשלב כלשהוא ביום מן הימים לאה תפנק אותך במה שתבחרי , תסמכי על לאה .
סומכת עליה
הוספתי את המתכונים בפוסט הראשון
הוספתי את המתכונים בפוסט הראשון