ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אני חושב שהתוכי פצוע :((((
מנהל: מפקחים
אני חושב שהתוכי פצוע :((((
טוב תקשיבו אני שומר שבת אז רק עכשיו יכולתי לשאול אתכם.
היום בבוקר עשינו קידוש והתוכי רצה לצאת וטיפס קצת בכלוב והוא עמד ליפול ממש החזרתי אותו למקל ולא יודע איך מה מי מו פתאום לקראת הצהריים אני קולט שיש לו בצדדים את שני הנוצות הארוכות האלה אחת רופפת, אני מסתכל אני רואה שהיא על הקצה זאת אומרת עומדת להיקרע אבל ממש(נסו לדמיין) אני יראה לכם איזה נוצה אני מתכוון.
אם תכנסו לכאן:
סרטון שצ'יף הקוקטייל ממלא אחר הפקודה 'סיבוב'
תצפו בסרטון ובערך בשנייה 12 רואים את הנוצה הזו ופשוט עכשיו היא רופפת במקום לעשות X (שני הנוצות) אחת רופפת ושהוא פורש כנף היא גם עומדת ליפול וגם קשה לו לקפל את הכנף חזרה אבל אני יודע שזה ממש עומד ליפול..
מה יכול לקרות?
מה לעשות בינתיים?
ואיזה נוצה זאת (היא חשובה) ?
אני יודע שאתה מבינים גדולים לכן פניתי אליכם, מחכה לעזרה במהרה אני עצוב רצח
היום בבוקר עשינו קידוש והתוכי רצה לצאת וטיפס קצת בכלוב והוא עמד ליפול ממש החזרתי אותו למקל ולא יודע איך מה מי מו פתאום לקראת הצהריים אני קולט שיש לו בצדדים את שני הנוצות הארוכות האלה אחת רופפת, אני מסתכל אני רואה שהיא על הקצה זאת אומרת עומדת להיקרע אבל ממש(נסו לדמיין) אני יראה לכם איזה נוצה אני מתכוון.
אם תכנסו לכאן:
סרטון שצ'יף הקוקטייל ממלא אחר הפקודה 'סיבוב'
תצפו בסרטון ובערך בשנייה 12 רואים את הנוצה הזו ופשוט עכשיו היא רופפת במקום לעשות X (שני הנוצות) אחת רופפת ושהוא פורש כנף היא גם עומדת ליפול וגם קשה לו לקפל את הכנף חזרה אבל אני יודע שזה ממש עומד ליפול..
מה יכול לקרות?
מה לעשות בינתיים?
ואיזה נוצה זאת (היא חשובה) ?
אני יודע שאתה מבינים גדולים לכן פניתי אליכם, מחכה לעזרה במהרה אני עצוב רצח
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: אני חושב שהתוכי פצוע :((((
עכשיו צילמתי והעלתי הנה התמונה:
http://www.siz.co.il/my/wgytmaodmim5.jpg - הנוצה הארוכה מצד ימין, שימו לב משמאל זה רגיל הולך אלכסון ופה זה למטה.
(אי אפשר לראות שזה רופף כמו שהוא פורש כנף אבל רק תראו מה אני מתכוון)
http://www.siz.co.il/my/wgytmaodmim5.jpg - הנוצה הארוכה מצד ימין, שימו לב משמאל זה רגיל הולך אלכסון ופה זה למטה.
(אי אפשר לראות שזה רופף כמו שהוא פורש כנף אבל רק תראו מה אני מתכוון)
נערך לאחרונה על ידי Amir96 ב 19 נובמבר 2011 19:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
לא רואה בעייה בכלל, הנוצה בקרוב תתנתק ותיפול ותצמח לו נוצה חדשה, יתכן שהוא מחליף נוצות והנוצה עדיין לא התנתקה, זה קורה, למיקה שלי לעיתים נוצת תעופה משתחררת אך לא מתנתקת לגמרי ואפילו מסתובבת אחורה ובולטת מצד הגב כשהיא סוגרת כנפיים, לאחר יום יומיים הנוצה משתחררת לבד, יתכן גם שהתוכי נחבל והנוצה השתחררה כך או כך הנוצה נושרת וצומחת חדשה במקומה, אין צורך להיות עצוב והכל בסדר.
מה שכן הוא לא מחליף נוצות הוא בן חודשיים ומשהו אני כמעט בטוח שהוא נחבל..
ועוד שאלה אם זה יפול ויצמח חדש שני הנוצות יהיו באותו הגודל? (האלכסוניות)
ועוד שאלה אם זה יפול ויצמח חדש שני הנוצות יהיו באותו הגודל? (האלכסוניות)
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
אם אחת תיפול ותתחיל לצמוח והשנייה עדיין לא תיפול הנוצות לא יהיו באותו הגודל בהתחלה עד שהנוצה תצמח לגמרי, בדרך כלל זה לא לוקח הרבה זמן ונוצה חדשה גדלה די מהר.
אוקיי תודה רבה לך, ושאלה אחרונה.
תוך כמה זמן בערך הנוצה תיפול? כי אני רואה שהוא טיפה סובל..
תוך כמה זמן בערך הנוצה תיפול? כי אני רואה שהוא טיפה סובל..
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
הוא לא סובל , התוכים מטבעם אוהבים שכל נוצה תהיה מסודרת ובמקום אז יתכן שהנוצה כרגע מפריעה לו אבל היא תיפול במהרה.
עכשיו התוכי היה עליי וכנראה עשיתי תנועה עם היד שהוא היה עליה(אין לי מושג מה) והוא עף קצת אז הוא נחת בשולחן על משהו ונתקע בו וניסה לצאת, יצא וראיתי את הנוצה על השולחן ורציתי לדעת אם זה כאב לו שיצא לו הנוצה..?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
זה לא כאב וזה גם לא משנה אם זה כאב -זה כבר קרה
הנוצה ניתקת ובדרך כלל לא כואב לתוכי, גם אם כאב לו במקרה שלך זה כאב שחולף במהירות .