ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה אוכל ברווז אוכל.!?
מנהל: מפקחים
איזה אוכל ברווז אוכל.!?
יש לי ברווז חדש בחצר ואני שם לו קערה של מים עם לחם זה טוב או שיש להם אוכל מיוחד.?

Re: איזה אוכל ברווז אוכל.!?
הברווז שלך נקרא "ברבר" ואפשר להבדיל בן הזכר לנקבה בקלות על פי הגבשושית מעל המקור.
ברווזים אוכלי כל,לחם,ירק,תערובת.היו לי ברווזים כאלה והם אכלו קליפות אבטיח מילון וכל מה שיש בלי כל בעייה.
ברווזים אוכלי כל,לחם,ירק,תערובת.היו לי ברווזים כאלה והם אכלו קליפות אבטיח מילון וכל מה שיש בלי כל בעייה.
ברבור? או ברבר
והאם זה סוג של ברווז
ואיך אני יודע שזה זכר או נקבה על פי המישוש מה צריך להיות אצל הזכר או הנקבה
והאם זה סוג של ברווז
ואיך אני יודע שזה זכר או נקבה על פי המישוש מה צריך להיות אצל הזכר או הנקבה

ברווז שנקרא "ברבר" .
אין צורך למשש רואים על פי הבליטה מעל למקור את מינו.
אין צורך למשש רואים על פי הבליטה מעל למקור את מינו.
אז מה זה זכר או נקבה.?: ואמרת שגידלת כאלה ... אפשר לדעת למה הפסקת ?? ומה יש איתם בעיות מחלות .? תודה רבה

זה זכר.
גידלתי לפני שנים רבות,ברווזים ,אווזים,ברכיות,תרנגולות,יונים מכל הבא ליד
הפסקתי כי הגיע שלב שלא יכולתי לטפל בהם.
גידלתי לפני שנים רבות,ברווזים ,אווזים,ברכיות,תרנגולות,יונים מכל הבא ליד

הפסקתי כי הגיע שלב שלא יכולתי לטפל בהם.
חחחחחח יפה גם לי פעם היה מלא תרנגולות ברווזים אבל לא להרבה זמן חח כי הייתי גר בבית עם גג והייתי שם אותם שם והייתי ממש קטן ולא הבאתי להם את הצרכים שמתאים להם בדיוק ועשו הרבה ליכלוך גם היה לי ארנובות תוכים כל מיני סוגי של חיות היה לי
ואם אני רוצה להביא לו בת זוג זה משנה איזה סוג היא צריכה להיות ברבר או ברווז רגיל.? הם לא יוכלו להביא ביצים? והאם זה טוב להביא שהבת זוג תיהיה קטנה בגיל ממש כמו גוזל
ואם אני רוצה להביא לו בת זוג זה משנה איזה סוג היא צריכה להיות ברבר או ברווז רגיל.? הם לא יוכלו להביא ביצים? והאם זה טוב להביא שהבת זוג תיהיה קטנה בגיל ממש כמו גוזל

צריך אותו סוג בדיוק ולא סוג אחר,כדאי להביא באותו גודל פחות או יותר .
חח איזה ברווז חמודד!!
תתחדש שרון:]
תתחדש שרון:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~