שלום ד"ר.
יש לי ציפור אהבה ולאחרונה יוצא לו צואה עם יותר נוזל מסביב מאשר צואה.
צואה מימית כזאת.
האם זה יכול להיות בגלל שהוא שותה הרבה מים? או כי הוא לא אוכל הרבה? או שהוא חולה.
נכון לעכשיו אין לי אפשרות לקחת אותו לבדיקה וטרינרית מבחינה כספית.
אשמח לתשובתך אני מודאגת.
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צואה נוזלית
מנהל: מפקחים
צואה נוזלית

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: צואה נוזלית
נטליקי שלום
אופי הצואה,מרקמה וצבעה תלויים בכמה גורמים, הגורם העיקרי הנו סוג המזון ממנו ניזון התוכי-ככל שהמזון יותר נוזלי ועסיסי כך הצואה תהיה יותר נוזלית,
מצב הנוזלים בגוף התוכי משפיע על אופי הצואה-תוכי מיובש יטיל צואה יבשה יותר כנ"ל מצב הנוזלים במע' השתן והדם, צבע הצואה מושפע מאוד מסוג המזון וצבעו.
המרקם "ונוזליות הצואה" מושפע גם מזיהומים שונים היכולים לגרום לצואה נוזלית עד שלשולית, עם דם וללא דם
אי לכך ללא בדיקה מקיפה קשה להגיד אם הצואה הנוזלית מקורה בסוג המזון נצרך או שמדובר בבעיה רפואית.
בהצלחה,
אופי הצואה,מרקמה וצבעה תלויים בכמה גורמים, הגורם העיקרי הנו סוג המזון ממנו ניזון התוכי-ככל שהמזון יותר נוזלי ועסיסי כך הצואה תהיה יותר נוזלית,
מצב הנוזלים בגוף התוכי משפיע על אופי הצואה-תוכי מיובש יטיל צואה יבשה יותר כנ"ל מצב הנוזלים במע' השתן והדם, צבע הצואה מושפע מאוד מסוג המזון וצבעו.
המרקם "ונוזליות הצואה" מושפע גם מזיהומים שונים היכולים לגרום לצואה נוזלית עד שלשולית, עם דם וללא דם
אי לכך ללא בדיקה מקיפה קשה להגיד אם הצואה הנוזלית מקורה בסוג המזון נצרך או שמדובר בבעיה רפואית.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
Re: צואה נוזלית
תודה רבה ברגע שתהיה לי אפשרות אקח אותו לבדיקה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~