ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זעזוע מוח
מנהל: מפקחים
זעזוע מוח
היי, היום בשעות הלילה התוכי קוקטייל התעורר ועף בכלוב. קיבל מכה. בבוקר לא רצה לאכול ולשתות, יושב, לא שר. הלכתי לוטרינר, בדק אותו, אומר צריך לתת לו מנוחה ולהאכיל ממזרק. התוכי לא רוצה לאכול גם ממזרק מזון טחון. הוטרינר אמר לא צריך תרופות, אבל המרפאה לא מתמחה בתוכים ואין מרפאה אחרת. אולי מישהו יודע איך אני יכולה להאכיל את התוכי, איזה תרופות לקנות (אולי תרופות לבני אדם). התוכי לא מגיב. יושב ולא אוכל ולא שותה.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: זעזוע מוח
חבר פורום יקר,
לא ניתן להגיד אילו תרופות לתת לתוכי ללא בדיקה מקיפה.
מבחינת תזונה הייתי ממליץ על דייסה לגוזלים, לתת עם מזרק לפה- להקפיד שטמפ' הדייסה תהיה נעימה במגע על ליד ז"א סביבי 36 מעלות,
עד שהתוכי יתחיל לאכול בעצמו.
בהצלחה,
לא ניתן להגיד אילו תרופות לתת לתוכי ללא בדיקה מקיפה.
מבחינת תזונה הייתי ממליץ על דייסה לגוזלים, לתת עם מזרק לפה- להקפיד שטמפ' הדייסה תהיה נעימה במגע על ליד ז"א סביבי 36 מעלות,
עד שהתוכי יתחיל לאכול בעצמו.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
Re: זעזוע מוח
אני אוסיף שלכן חשוב להגיע לוטרינר שמתמחה בתוכים, במידה ואין בעירך וטרינר המתמחה בתוכים שווה לנסוע לעיר אחרת
על מנת לקבל טיפול ראוי.
טיפול ע"י וטרינר שאינו מתמחה בתוכים עלול לא לעזור במקרה הטוב ולהזיק במקרה הגרוע.
בהצלחה.
על מנת לקבל טיפול ראוי.
טיפול ע"י וטרינר שאינו מתמחה בתוכים עלול לא לעזור במקרה הטוב ולהזיק במקרה הגרוע.
בהצלחה.