שלום ד"ר שרביט,
יש לי פרסונטה שנראית מנומנמת, עיניים עצומות רוב הזמן, עם מעט רטיבות / הפרשות מידי פעם- ביממה האחרונה.
האם זהו סימפטום לדלקת עיניים - אם כן, איך ניתן לטפל?
אם לא- מה עשוי להיות הגורם?
חשוב לציין- שבשבועיים האחרונים מתו לנו , באופן ממש לא ידוע 2 פרסונטות , ששהו יחד אבל בכלוב שונה מזה שאני כותבת לגביו.
אחד מהשניים שמתו- היה מנומנם כיומיים לפני שנחלש ומת סופית...אז כתוצאה ממה שקרה איתו אני אשמח לתשובה מהירה בנוגע לנוכחי.
אני ממש לא מוכנה לאבד גם אותו.
אודה לתשובה מהירה.
תודה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ציפור אהבה עם עיניים עצומות - עושה רושם מנומנם ביממה האחרונה
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: ציפור אהבה עם עיניים עצומות - עושה רושם מנומנם ביממה האח
אינני חושב שמדובר בדלקת עיניים אלא במחלה יותר מפושטת הגורמת לזיהום בגוף התוכים.
הסימנים שאתם מתארים הנם כלליים לדלקת כללית בגוף המלווה בחולשה, הפרשות מהעיניים וה CERE , חוסר תאבון ,נוצות נפוחות ,ישיבה בתחתית הכלוב וכו'
על מנת לדעת ממה סובל התוכי, יש צורך לקחת אותו במהירות לווטרינר של תוכים לשם בצוע בדיקה מקיפה ,במיוחד על רקע של תמותת תוכים בלהקה שלכם.
בינתיים אני מציע להניח מספר צלוחיות עם אוכל ומים בתחתית הכלוב שיהיה לתוכים החולים גישה נוחה אליהם ולחמם את הכלוב לטמפ' של 27-29 מעלות.
בהצלחה,
הסימנים שאתם מתארים הנם כלליים לדלקת כללית בגוף המלווה בחולשה, הפרשות מהעיניים וה CERE , חוסר תאבון ,נוצות נפוחות ,ישיבה בתחתית הכלוב וכו'
על מנת לדעת ממה סובל התוכי, יש צורך לקחת אותו במהירות לווטרינר של תוכים לשם בצוע בדיקה מקיפה ,במיוחד על רקע של תמותת תוכים בלהקה שלכם.
בינתיים אני מציע להניח מספר צלוחיות עם אוכל ומים בתחתית הכלוב שיהיה לתוכים החולים גישה נוחה אליהם ולחמם את הכלוב לטמפ' של 27-29 מעלות.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.