ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כלבים מסוג מלטז טוי, זיווג ובעיות גזע

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
uf527
בקיעה
בקיעה

כלבים מסוג מלטז טוי, זיווג ובעיות גזע

שליחה על ידי uf527 »

יש לי כמה שאלות:

1.האם למלטז טוי יש איזשהם בעיות שנפוצות לגזע?אם כן,האם ניתנות לטיפול?האם אפשר לדעת אם יש לכלב הספציפי שאני קונה את הבעיה הזאת?

2.אם אני מזווג בין 2 סוגים שונים של כלבים(מעורב) יכול להיות שהגורים שלהם יהיו יותר גדולים מההורים?(מלטז טוי ויורקשייר ננסי למשל יכול להיות שהגורים ייצאו יותר גדולים מהם או-יותר גדולים מאחד ההורים)?

3.אם יש לגזע איזושהי בעיה נפוצה ולעוד גזע שאני מזווג בינו אותה בעייה נפוצה לגורים שלהם לא תהיה הבעיה הזאת נכון?(ערבבוב גנטי).

למשל,(אני סתם ממציא אין לי מושג אם הם באמת סובלים מזה)יורקשייר מזדווג עם מלטז ולשניהם הבעיית אגן מאוד נפוצה ופודל מזדווג עם גולדן רטריבר שלשניהם הבעיית אגן לא נפוצה הסיכוי של הגורים של מלטז ויורקשייר לבעייות אגן לא יהיה יותר גבוה מהסיכוי של הגורים של הגולדן רטריבר והפודל לקבל בעיות אגן נכון?(שוב אני לא יודע אם הסוגים שהזכרתי הבעייה הזאת מאוד נפוצה אצלם).
noamn
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: כלבים.

שליחה על ידי noamn »

לפי מה שאני יודע פודל לא יכול להתרבות עם גולדן
גם כך המלטז ויורקשייר

אני ימליץ לך מניסיון על פודל טוי או קטן או בינוני או גדול !
אחלה כלב
לא משיר הרבה שיער
חמוד
חברותי
בקיצור כלב !
אם יש לך עוד שאלות תשאל בכייף
בהצלחה
תמונה
uf527
בקיעה
בקיעה

Re: כלבים מסוג מלטז טוי, זיווג ובעיות גזע

שליחה על ידי uf527 »

למה הם לא יכולים להתרבות?כמו שאמרתי אני סתם המצאתי זוגות ואני לא יודע באמת אם הם יכולים להתרבות.

אני כבר הרבה זמן אוסף מידע על כמה גזעים שמעניינים אותי(מלטז טוי הכי) והפודל לא כ"כ אהבתי...
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”