שלוםם.....
קניתי אקאלקטוס נקבה ממגדל ליפני 3 חודשים עכשיו היא בת חצי שנה
אם טבעת הכול
רציתי לישאול?
1מתי אני יכול לקחת אותה לבדיקה אצל רופא ?
2בקשר לגדילה שלה הבנתי שיש שיש מלא סוגים ומינים לאקאלקטוס ששאלתי את המגדל הוא אמר לי שהיא מהסוג של הגדולים
אני רוצה ליבדוק את זה ? והאם רופא יכול לדעת לפי בדיקת דם?
אשמח לתשובות
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מענה בקשר לאקאלקטוס נקבה
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: מענה בקשר לאקאלקטוס נקבה
ליאור שלום,
1. בדיקת תוכי ע"י ווטרינר של תוכים מומלצת מהיום בו התוכי מגיע לביתך ,על מנת להסביר ולך להנחות אותך בכל הנוגע לגידול נכון של תוכים, הנחיות לזנים הספציפיים ובדיקה גופנית כללית של התוכי כולל מתן טיפול נגד טפילי מעיים ובדיקת מחלות (באם לא בוצעו ע"י המגדל) כ:כלמידיופילה, מחלת המקור והנוצות ומחלת הפוליומה.
2. אינני יודע למה הכוונה זן "מהגדולים" , זו תשובה לא מקצועית ואין בדיקת דם שתבדוק זאת, בדיקת דם ל PCR בודקת המצאות מחלות ונשאות למחלות ובדיקות מין.
בהצלחה,
1. בדיקת תוכי ע"י ווטרינר של תוכים מומלצת מהיום בו התוכי מגיע לביתך ,על מנת להסביר ולך להנחות אותך בכל הנוגע לגידול נכון של תוכים, הנחיות לזנים הספציפיים ובדיקה גופנית כללית של התוכי כולל מתן טיפול נגד טפילי מעיים ובדיקת מחלות (באם לא בוצעו ע"י המגדל) כ:כלמידיופילה, מחלת המקור והנוצות ומחלת הפוליומה.
2. אינני יודע למה הכוונה זן "מהגדולים" , זו תשובה לא מקצועית ואין בדיקת דם שתבדוק זאת, בדיקת דם ל PCR בודקת המצאות מחלות ונשאות למחלות ובדיקות מין.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
-
LIORSHALOM
- ביצה

תודה רבה לך עזרתה לי מאוד
אתה יכול לנסות ולזהות את הסוג על פי המאמר הבא:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%A1.html
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%A1.html