שלום לכולם יש לי בעיה אם התוכון כרגע אני נכנסתי לבית הגידול שלי ואני רואה תוכון כל הזמן אם הראש למטה ומרים אותו שהוא רואה אותי
נראה לי שהתוכון חולה אני לא יודע את הסיבה התוכון לא קיבל מכה או משהו וכואב לי מאוד לראות זאת אם משהו יכול לתת לי מענה מהיר מאוד לפני שאני מגיע איתו לווטרינרית
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה לא ידוע אצל תוכון
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: בעיה לא ידוע אצל תוכון
אין קיצורי דרך ומענה מהיר במקרה כזה,
קחו אותו לווטרינר של תוכים לטיפול דחוף-נשמע לפי התיאור שלך שהוא חולה מאוד-אל תחכו !!
בהצלחה,
קחו אותו לווטרינר של תוכים לטיפול דחוף-נשמע לפי התיאור שלך שהוא חולה מאוד-אל תחכו !!
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
Re: בעיה לא ידוע אצל תוכון
התוכי הגיע לווטרינר גם גילו המבוגר משפיע מאוד התוכי סבל מבעיות של חוסר שינה לפי מה שאמר הווטרינר והתוכון עכשו בסדר גמור קיבל שעות שינה קיבל מזון והוכנס "לבית החולים"
כלוב מעץ אם מנורה אדומה המחממת את הכלוב לטמפרטורה מתאימה ושומרת לו על חום גוף כרגע התוכון עדיין בהתאוששות והיה גם עייף מאוד מהאכלת הנקבה בזמן הדגירה אז כרגע הוא נח לו ומתפנן לו ואני מקווה שבעוד יום יומיים הוא יוכל לחזור לנקבה שלו...
תודה רבה דוקטור
כלוב מעץ אם מנורה אדומה המחממת את הכלוב לטמפרטורה מתאימה ושומרת לו על חום גוף כרגע התוכון עדיין בהתאוששות והיה גם עייף מאוד מהאכלת הנקבה בזמן הדגירה אז כרגע הוא נח לו ומתפנן לו ואני מקווה שבעוד יום יומיים הוא יוכל לחזור לנקבה שלו...
תודה רבה דוקטור