שלום לכולם ושבוע טוב!!!
ביום חמישי בלילה קנינו זוג ג'אקו ואתמול בלילה הבחנו כי לזכר שהוא קצת מרוט יש מין בלוטות משונות מתחת לכנפיים (הוספתי תמונות).
חשוב לי לציין כי הוא מרגיש בסדר גמור, הוא לא ישנוני, עומד תמיד על הכלוב זקוף ואוכל מצויין.
הבחור שקנינו ממנו את הזוג הראה לנו תוצאות של בדיקות כלמידיה, מין והמקור והנוצות שבוצעו לפניי כחודשיים וחצי אצל וטרינר. וסיכמנו איתו שגם אנחנו שולחים ואם משהו יוצא לא בסדר אנחנו מחזירים לו אותם.
אני מבקשת את עזרתכם , האם משהו יודע או יכול לשער במה מדובר ?
אם אלו תופעות של מחלה כלשהי אני מעדיפה לא לדקור אותם סתם ולחכות לתשובות, אלא פשוט להחזיר לו אותם.
אודה לכם מאוד על תשובותיכם.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בלוטות מתחת לכנפיים של ג'אקו
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: בלוטות מתחת לכנפיים של ג'אקו
יתכן ומדובר בכיסי אבסס(כיסים מוגלתיים) יתכן בציסטות של זקיקי הנוצות
ויתכן שמדובר בדלקת של הזקיקים.
צריך לבדוק את מהות הנוזל בבליטות:נוזליות,דמיות,מוגלתיות וכו' ותחת מקרוסקופ לאחר צביעת המשטח ב DIFF-QUICK לחפש את הגורם לכך חיידקי,פטרייתי וכו' בחלק מהמקרים אני שולח את הנוזל מהבליטות למעבדה לאבחון סופי וטיפול בהתאם לתוצאות.
בהצלחה,
ויתכן שמדובר בדלקת של הזקיקים.
צריך לבדוק את מהות הנוזל בבליטות:נוזליות,דמיות,מוגלתיות וכו' ותחת מקרוסקופ לאחר צביעת המשטח ב DIFF-QUICK לחפש את הגורם לכך חיידקי,פטרייתי וכו' בחלק מהמקרים אני שולח את הנוזל מהבליטות למעבדה לאבחון סופי וטיפול בהתאם לתוצאות.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.