ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה דעתכם על כל הסרטונים האלה שילדים ואנשים מתעללים בחיות
מנהל: מפקחים
מה דעתכם על כל הסרטונים האלה שילדים ואנשים מתעללים בחיות
שבוע טוב
תגידו מה דעתכם על כל הסרטונים האלה שמתעללים בבעלי חיים ?
אני ממש לא מבין למה אנשים מעלים את זה לאינטרנט ועוד בחוצפתם שמחים מזה.
אני חושב שאנשים כאלה צריכים לקבל מה שנתנו לחיות "שן תחת שן עין תחת עין" ולהראות שהעולם לא הפקרות.
שיהיה לכולנו שבוע טוב בעזר"ה
תגידו מה דעתכם על כל הסרטונים האלה שמתעללים בבעלי חיים ?
אני ממש לא מבין למה אנשים מעלים את זה לאינטרנט ועוד בחוצפתם שמחים מזה.
אני חושב שאנשים כאלה צריכים לקבל מה שנתנו לחיות "שן תחת שן עין תחת עין" ולהראות שהעולם לא הפקרות.
שיהיה לכולנו שבוע טוב בעזר"ה
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: מה דעתכם על כל הסרטונים האלה שילדים ואנשים מתעללים בחיות
אתה בהחלט צודק וזה בהחלט מעצבן אולם לצורך כך יש משטרה במדינת ישראל ואם ידוע לך מקרה כזה צור איתה קשר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אני הייתי מוציא להם גם עין וגם שן ונראה איך הם היו מרגישים....

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
אין לי מושג מדוע אנשים/ילדים/נערים נהנים מסבלם של בעלי החיים שעוברים התעללות. כנראה משהו דפוק אצלם בראש. הטראומה הזו לבעל החיים נשארת כל חייו.
ומנסיון אישי, את הכלבה שלנו אימצנו מעמותה לכלבים נטושים. הסיפור שלה עצוב. ילדים/נערים היו קושרים אותה לעץ ומכים אותה במקלות עד שהסיפור נודע לוטרינרית אחת שמיד חילצה אותה משם וטיפלה בה והעבירה אותה לעמותה. הכלבה שלי נמצאת אצלנו כחמש שנים ועד עכשיו היא נלחצת כשהיא רואה אותנו עם מטאטא או מקל ספונג'ה, כשבשנים הראשונות היא היתה נכנסת לחרדות ורועדת בכל הגוף.
ומנסיון אישי, את הכלבה שלנו אימצנו מעמותה לכלבים נטושים. הסיפור שלה עצוב. ילדים/נערים היו קושרים אותה לעץ ומכים אותה במקלות עד שהסיפור נודע לוטרינרית אחת שמיד חילצה אותה משם וטיפלה בה והעבירה אותה לעמותה. הכלבה שלי נמצאת אצלנו כחמש שנים ועד עכשיו היא נלחצת כשהיא רואה אותנו עם מטאטא או מקל ספונג'ה, כשבשנים הראשונות היא היתה נכנסת לחרדות ורועדת בכל הגוף.
אני חושב שיש כאן בעייה חינוכית, אין דגש רציני בבתי ספר על אהבת החי על ההתחשבות בזולת ובכאבו בכל אופן לא מספיק. ממש כמו שמערכת החינוך לא שמה דגש על אלימות בן אדם לחברו, ילדים גם לומדים מהבית ומההורים, להידחף לריב לקלל לפגוע לנטוש ללכלך ....
בנוסף גם האכיפה והעונשים מגוחכים , נוהגים בסלחנות כלפי "בני אדם" שמעשיהם הזוועתיים כלפי חיות בשלב זה הופכים מאוחר יותר
למעשים לא פחות חמורים כלפי בני אדם ובדרך כלל כלפי החלשים מהם כגון קשישים ונכים.
בנוסף גם האכיפה והעונשים מגוחכים , נוהגים בסלחנות כלפי "בני אדם" שמעשיהם הזוועתיים כלפי חיות בשלב זה הופכים מאוחר יותר
למעשים לא פחות חמורים כלפי בני אדם ובדרך כלל כלפי החלשים מהם כגון קשישים ונכים.
כל אחד שיחשוב שהוא שם במקום החיות האלה
גילה ממש מצמרר הסיפור שלה.. כל הכבוד לוטרינרית שחילצה אותה וכל הכבוד לכם שאימצתם
מסכימה עם אלי
מסכימה עם אלי

גם אני מסכים עם אלי
אני בטוח שזה חוסר חינוך אבל הם פשות לא יודעים מה שהם עושים
: 
אני בטוח שזה חוסר חינוך אבל הם פשות לא יודעים מה שהם עושים
נערך לאחרונה על ידי wwwwww ב 21 מרץ 2011 21:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

"
מה הכוונה "לא יודעים מה הם עושים"? לא צריך יום לימודים ארוך כדי לדעת שהתעללות בחיות אינה מוסרית מעבר לכאב ולסבל שנגרם להם.
שוב אלי אתה צודק אבל היתכונתי שהם לא "מ-ר-ג-י-ש-י-ם"
וזה ממש ממש עצוב

וזה ממש ממש עצוב

"