ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תגידו פעם חשבתם מה הכלב שהייתם מגדירים ככלב האידאלי בעינכם?
שתפו אותנו ביחד איתכם.
בחרו בסקר אם אין סוג זה בסקר אנא הוסף לנו ובסוף הסקר נכריז על הכלב האידאלי של פורום זה
בחרתי רועה קווקזי. אני לא מבין בכלבים אז ככה שהבחירה שלי לפי מראה בלבד.
מאז הבאתי את סטייסי נחשפתי לגזע רועה קווקזי ולדעתי הוא פשוט יפיוף.
גם את האסקי סיבירי אני אוהב מאוד.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ראיתי את סטייסי חחח מפונקת
במקרה שלך היא הכלבת רועה קווקזית הכי יפה בעולם
אה ורק שתדע לך שכלבים מרגישים שאוהבים אותם ולפי התמונות היא נראית אחת שמאוהבים בה.
בחרתי האסקי רק כי ראיתי לא מזמן "8 מתחת לאפס" והאסקים פשוט מדהימים..
אבל כולם חמודים וכולם יפים בעיניי, הייתי מגדלת בכיף כל סוג.. למרות שאני אוהבת יותר את הגדולים
לכל אחד יש כלב אידאלי משלו, מי שרוצה כלב שמירה אז יש לו ברשימה שלמעלה
מי שרוצה כלב שעשועים יש רשימה מאוד גדולה,
לדעתי הבולדוגים הצרפתים זה הכלב, הם לא גדולים מוצקים יודעים לשמור על הבית { וגם על התוכים }
והם עדינים ומשחקים עם ילדים וגם עם תינוקות , אין להם פרווה ונשירה בבית
בקיצור אחלה כלב
אני בחרתי רועה גרמני...
כלב מרשים ונחשב לאינטיליגנט והנאמן ביותר מבין כולם.. זו הסיבה שלוקחים אותו למשטרות צבא ובתי כלא בכל העולם...חוץ מזה שיש כזה לסבא שלי ואתם לא מבינים איזה חכם הוא...הוא פותח את הדלת לצאת ולהיכנס מהבית בכך שהוא עומד על הידית...וברגע שהוא שומע את השער כניסה לבית נפתח הוא לבד יוצא לראות מי זה.. בלי לנבוח בלי כלום....
אם היה מקום שני זה היה בוקסר...לא כולם יודעים אבל זה כלב מאוד עדין במיוחד עם ילדים או תינוקות..(קראו עליו) ולא משיר הרבה פרווה...ככה שמראה יכול להטעות..
אני בחרתי רועה גרמני. אני מגדלת שניים כאלה ולא סתם.
אני גם ממש אוהבת האלסקן מלאמוט (מזכיר את ההאסקי רק משמעותית יותר גדול ופרוותי) והוא החלום הבא שלי....
קבצים מצורפים
רועה גרמני
אלסקן מלאמוט
alaskan-malamute-00101.jpg (17.17 KiB) נצפה 3001 פעמים