ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטורקים פרצו לכל מיני אתרים ולחשובות בפייסבוק!!
הם מפרסים את דגל ישראל שרוף ותמונות של חיילים שלנו "שכאילו" מכוונים נשק אל ילדים מוסלמים קטנים ועוד תמונות מזוויעות פשוט!
אתמול באתי להיכנס לפורום של כמעט מלאכים הרשמי ופתאום במקום פורום אני רואה את התמונות האלה ולא רק בפורום הזה אלא בעוד מלא פורומים, ופירסמו גם את הדבר הזה:
גם במבצע בעזה, כשרק התחילו ההפצצות הם צילמו משם בשידור חי, וראו "אבא" נושא ילד בידיים ורץ לתוך הכניסה של הבי"ח,
אחרי כמה שניות שהשדרן בירבר רואים מאחוריו שוב את אותו "אבא" הפעם עם "דם" על הבגדים רץ עם אותו ילד פנימה. כנראה לא היו עוד ילדים באזור אז שיחזרו את הסצנה!
והיו עוד סירטונים של צה"ל שרואים מחבלים נושאים "גופה" על אלונקה, כאילו קורבן תמים שישראלים הרגו, וכשעבר מסוק מעליהם וצילם אותם, הפחדנים חשבו שהוא בא להפציץ, הם הפילו את האלונקה ורצו לשיחים, ה"גופה" קמה לתחייה ורצה מהר למחסה.
האנשים האלה פשוט יעשו הכל כדי להציג אותנו כרוצחים צמאי דם, והתקשורת העולמית פשוט אוכלת בכיף כל מה שמאכילים אותה.
והטורקים מזמן היו כאלה, היו כמה התפרעויות הפגנות ופיגועים בטורקיה, ובכל פעם שמישהו זרק את המילה "חרם" כאן בארץ,
הטורקים הביאו מחיר "הכול כלול" שהישראלי המצוי לא יכל לסרב לו מסתבר.
הכל נכון אבל דבר אחד יאמר לזכות שונאינו, הם מאוחדים, הם פועלים. אנחנו בעיקר מדברים.
אם הינו משדרים בטלויזיה בלופים חוזרים את כל מה שכתבת וידוע שירלי, הכל היה נראה אחרת.
אם במקום לדבר היינו יוצאים להפגנות הכל היה נראה אחרת.
אם היינו מציפים ביוטיוב, גוגול, פייסבוק ובכל מקום אחר הסברות וסרטונים הכל היה נראה אחרת.
כשאנחנו נותנים לתקשורת שלנו להציג את מה שבא להם ומנגד מפיצים נגדנו את כל מה שמפיצים נגדנו
וכמה שאנחנו עושים זה לשבת ולהתלונן - מגיע לנו!
אם הכל נראה לנו מובן מאליו, אם "נוח" לנו לשבת בבית ולהגיד "כמה כואב" אז מגיע לנו.
ושלא נדבר על החופשות של כל הישראלים בטורקיה גם אם היו נותנים לי חופשה בחינם לא הייתי דורך שם.
והעובדים הזרים הטורקים פה בארץ שעשו אותם מסכנים... "איי איי אייייי באמת כואב הלב......."
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע. UziDesign ** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי אתה ממש צודקקק.. זה כבר מזמן קודח לי בלב כמו מקדחה ומעצבן אותי כל כך שאנחנו לא עושים כלוםםם.. בשביל מה מחכים? שתהיה מלחמה? אני באמת לא מבינה. מה? להראות שאנחנו לא כאלה?! הדבר היחיד שיוצא לנו מזה זה שעוד מדינות ועוד מדינות יאספו נגדנו, ואז באמת תהיה מלחמה, ולא סתם מלחמה!
תראו את הסירטון, יש מי שמנסה לעשות את העבודה עבורנו, כאב לי לראות שהחומר המצולם היחיד שיש לו זה הירידה לסיפון והכאת החיילים מרחוק. יש עוד חומרים ותמונות שאפשר היה להעביר לרשת על מנת שהצופים יהיו חשופים יותר וההסבר היה משכנע יותר.
בכל זאת זה משהו ואי אפשר לזלזל. http://hosem.org.il/Jp
כל הכבוד לו באמת מצדיעה לו! הוא צודק לחלוטין! פתאום אמריקה נגדנו? זהו עלה להם נשיא חדש אז נגמר העולם? קשה להבין..
אבל כל הכבוד לו, תותח! כואב שהוא צריך לעשות את זה במקום שאנחנו נעשה את זה.