ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תאוריה ראשונה טסט נכשל
מנהל: מפקחים
תאוריה ראשונה טסט נכשל
כל כך חיכיתי ליום הזה הייתי ממש מוכן ונפל עלי טסטר עם עצבים חחח נהגתי טוב והכל והוא היה ממש עצבני הוא אומר לי לעבור נתיב אז אני בודק במראות אם אין מכוניות מהצדדים והוא ישר מסובב לי את ההגה רציתי לא יודע מה לעשות לו חחח קיצור זה היה היום הכי מבאס בחיים שלי אוף כל כך רציתי לעבור הכל לטובה ..!

Re: תאוריה ראשונה טסט נכשל
קורה, לא נורא את לא הראשונה שלא עברה טסט ראשון, בגיל הזה נותנים לזה חשיבות אם זה טסט ראשון או שני או רביעי אבל עוד קצת זמן לא תייחסי לזה חשיבות. בהצלחה בהמשך!
לא נורא שרון, קח סבבה, עוד כמה שיעורים עוד קצת ניסיון , איך אמרת ? הכל לטובה.
כן אבל לא קשור לטסט הראשון לעבור זה לא שאני לא יודע לנהוג אני יודע הוא סתם הכשיל אותי על כלום ואני צריך את הרישיון בשביל כל מיני דברים לנסוע וזה היה מבאס כזה לא יודע אבל לא נורא עבר

לא נורא שרון. אני בטוחה שבסוף תוציא כמו כולם חח
על מה עשית? גיר רגיל או גיר אוטומטי?
אני התחלתי על גיר רגיל (אני בשיעור שלישי) והמורה שלי באמת שהוא אחלה מורה לימד את 2 האחים שלי והם עברו אצלו טסט ראשון.. והוא הציע לי לעבור לאוטומט כי הסיכוי שאני אנהג על הילוכים היום הוא ממש קלוש.. אז עברתי לאוטומט. אתה בטח גיר רגיל לא?

על מה עשית? גיר רגיל או גיר אוטומטי?
אני התחלתי על גיר רגיל (אני בשיעור שלישי) והמורה שלי באמת שהוא אחלה מורה לימד את 2 האחים שלי והם עברו אצלו טסט ראשון.. והוא הציע לי לעבור לאוטומט כי הסיכוי שאני אנהג על הילוכים היום הוא ממש קלוש.. אז עברתי לאוטומט. אתה בטח גיר רגיל לא?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
באיזה שיעור ניגשת?
שרון ,
נכון מבאס להכשל ,אבל מבאס יותר לשקוע בבאסה
הרבה פעמים אנחנו עומדים מול טסטר/מדריך/פקיד וכו' ואנחנו תלויים במצב הרוח שלו באותו הרגע...
אני בעד זהירות יתר בכל הנוגע לנהיגה..אך מאידך הרבה פעמים הטסטר מחמיר איפה שלא צריך,
לפי דעתי המורה מכיר אותך ואת הנהיגה שלך , דבר איתו תברר על מה ולמה נכשלת זהו את "הבעיה"
ותפעלו..עוד כמה שיעורים ואתה תצא לדרך (כביש) כמו גדול.
בהצלחה ענקית
ונסיעה בטוחה 
נכון מבאס להכשל ,אבל מבאס יותר לשקוע בבאסה
הרבה פעמים אנחנו עומדים מול טסטר/מדריך/פקיד וכו' ואנחנו תלויים במצב הרוח שלו באותו הרגע...
אני בעד זהירות יתר בכל הנוגע לנהיגה..אך מאידך הרבה פעמים הטסטר מחמיר איפה שלא צריך,
לפי דעתי המורה מכיר אותך ואת הנהיגה שלך , דבר איתו תברר על מה ולמה נכשלת זהו את "הבעיה"
ותפעלו..עוד כמה שיעורים ואתה תצא לדרך (כביש) כמו גדול.
בהצלחה ענקית
ונסיעה בטוחה 
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

אהה גיר רגיל טיפה יותר מסובך אבל אני בטוחה שאת נוהג כמו שצריך, כפי שלאה אמרה הטסטרים מחמירים לפעמים סתם, זה או שאתה נופל על מישהו ממש נחמד או על מישהו ממש לא נחמד. חברה שלי למשל נפלה על אחד ממש נחמד שאפילו סלח לה על כמה טעויות (עברה טסט ראשון). לא נורא, אתה תעבור נקווה שפעם הבאה תיפול על טסטר יותר נחמד

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~