ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הישראלי "היפה" בעעע
מנהל: מפקחים
הישראלי "היפה" בעעע
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

Re: הישראלי "היפה" בעעע
לא מגיע להם חוף, לא יאמן פשוט מגעיל
כשאני רואה את התמונות בא לי לקום ולאסוף את הזבל
.
מצלמות היו פותרות את הבעיה, לשלוח לכל משפחה מלכלכת קנס ע"ס 5000 ש"ח ולהעמיד לדין . מכאן מתפתחת התרבות האלימה
זה סוג של אלימות בעיני. הילדים שלי מרגע שהתחילו ללכת יכלו להחזיק נייר עטיפה שעה ביד עד שהגיעו לפח זבל וכאן מחנכים את הילדים
להשליך זבל כאילו כל הארץ היא פח אשפה גדול..
.
כשאני רואה את התמונות בא לי לקום ולאסוף את הזבל
.מצלמות היו פותרות את הבעיה, לשלוח לכל משפחה מלכלכת קנס ע"ס 5000 ש"ח ולהעמיד לדין . מכאן מתפתחת התרבות האלימה
זה סוג של אלימות בעיני. הילדים שלי מרגע שהתחילו ללכת יכלו להחזיק נייר עטיפה שעה ביד עד שהגיעו לפח זבל וכאן מחנכים את הילדים
להשליך זבל כאילו כל הארץ היא פח אשפה גדול..
מרתיח... זה גם בפארקים לא רק בחופים...
מוזר שעל כניסת רכבים לחוף ציבורי יש פיקוח מצויין על כל רכב שישלם את המס (גנבה יותר נכון, זה השתלטות בלתי חוקית), מעבר לכך
הם אפילו טורחים (אזרחים טובים) להתקשר לניידות שיתנו דו"ח למי שהחנה את הרכב מחוץ לחנייה כדי להימנע מהתשלום המגוחך...
בקיצור כשזה נוגע לכסף כולם יודעים לעשות את כל המאמצים, כשזה נוגע לסביבה ולניקיון... הדבר הכי בסיסי שיש לנו בעולם הזה -
כולם ראש קטן!!
וגם הכנרת מסריחה מבנזין מכל הסירות האלה... למה נותנים להם להיכנס עם ג'יפים וסירות מנוע לכנרת? זה כמו לשחות בדלק!
פעם אחרונה שהייתי שם הייתה לפני כמעט שנה.. רק כי כל כך מסריח
ואגב, אין חוף נקי מזיהום בארץ.
אפילו לא אחד!
יצאתי קצת מהנושא, אבל זה מכעיס כל העניין :\
מוזר שעל כניסת רכבים לחוף ציבורי יש פיקוח מצויין על כל רכב שישלם את המס (גנבה יותר נכון, זה השתלטות בלתי חוקית), מעבר לכך
הם אפילו טורחים (אזרחים טובים) להתקשר לניידות שיתנו דו"ח למי שהחנה את הרכב מחוץ לחנייה כדי להימנע מהתשלום המגוחך...
בקיצור כשזה נוגע לכסף כולם יודעים לעשות את כל המאמצים, כשזה נוגע לסביבה ולניקיון... הדבר הכי בסיסי שיש לנו בעולם הזה -
כולם ראש קטן!!
וגם הכנרת מסריחה מבנזין מכל הסירות האלה... למה נותנים להם להיכנס עם ג'יפים וסירות מנוע לכנרת? זה כמו לשחות בדלק!
פעם אחרונה שהייתי שם הייתה לפני כמעט שנה.. רק כי כל כך מסריח
ואגב, אין חוף נקי מזיהום בארץ.
אפילו לא אחד! יצאתי קצת מהנושא, אבל זה מכעיס כל העניין :\
שירלי יקירה,
אני מסכימה עם כל מילה שלך, הטבע טובע באשפה ,הים והאגם מוכתמים בכתמי נפט/סולר לרוב!
אין איכפתיות, אין אכיפה ואין כבוד לטבע.
אנשים פשוט יורקים לצלחת ממנה הם אוכלים.
אפשר להתפוצץ!!
אני מסכימה עם כל מילה שלך, הטבע טובע באשפה ,הים והאגם מוכתמים בכתמי נפט/סולר לרוב!
אין איכפתיות, אין אכיפה ואין כבוד לטבע.
אנשים פשוט יורקים לצלחת ממנה הם אוכלים.
דברי חכמים

אני לא מבין איך הם מסוגלים, מה הבעיה כשמסדרים את השולחן פשוט
להרכיב שקית זבל על אחד העצים, זה אמור לבוא בטבעיות. לדעתי הפתרון היחיד הוא כמו שאלי אמר להציב מצלמות או שומרים.
להרכיב שקית זבל על אחד העצים, זה אמור לבוא בטבעיות. לדעתי הפתרון היחיד הוא כמו שאלי אמר להציב מצלמות או שומרים.
בדיוק.. הראו בחדשות לפני כמה חודשים שיש פקחים בחוף ת"א שמצלמים אנשים זורקים בדלים של סיגריות ונותנים דו"ח
לא יודעת אם זה עדיין פועל, אבל צריכים ליישם את זה באכיפה מוגברת בכל פארק, מסלול וחוף
גם ב"עצי מסטיקים" נתקלתי רק בישראל... פשוט כואב שהורים לא מחנכים את הילדים כמו שצריך.
גדל דור שלם של.. לא יודעת.. אנשים בלי מצפון, פשוט ככה.
לא יודעת אם זה עדיין פועל, אבל צריכים ליישם את זה באכיפה מוגברת בכל פארק, מסלול וחוף
גם ב"עצי מסטיקים" נתקלתי רק בישראל... פשוט כואב שהורים לא מחנכים את הילדים כמו שצריך.
גדל דור שלם של.. לא יודעת.. אנשים בלי מצפון, פשוט ככה.
בעעעע גועל של עם בארצות הברית זה לא היה קורה
במדינות אחרות אפילו אם הייתם יורקים על הרצפה אתם מקבלים דוח
חבל שזה לא ככה פה
במדינות אחרות אפילו אם הייתם יורקים על הרצפה אתם מקבלים דוח
חבל שזה לא ככה פה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
ממש מגעיל. באמת שאני לא מבין מה הסיבה, זה פשוט דווקא אין הסבר אחר.
היום הייתי בנחל אלכסנדר ולצערי לא הייתי עם המצלמה אבל בכל זאת צילמתי כמה דברים (אעלה יותר מאוחר),
יש שם צבים שנקראים "צב רך - African Softshell", צב נדיר שכאילו לא מספיק שבגלל זיהום הנחלים הם הולכים
ומתמעטים גם צריך את כל הזבל של האנשים שבאים לעשות בסביבה שם פקיניקים \ "על האש" עם המשפחה.
פשוט מגעיל!
היום הייתי בנחל אלכסנדר ולצערי לא הייתי עם המצלמה אבל בכל זאת צילמתי כמה דברים (אעלה יותר מאוחר),
יש שם צבים שנקראים "צב רך - African Softshell", צב נדיר שכאילו לא מספיק שבגלל זיהום הנחלים הם הולכים
ומתמעטים גם צריך את כל הזבל של האנשים שבאים לעשות בסביבה שם פקיניקים \ "על האש" עם המשפחה.
פשוט מגעיל!
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **