שלום לכולם,
יש לי קוקוטיל בן כמעט שנתיים ,
שמתי לב שבזמן האחרון הלשלשת שלו קצת רטובה יותר ורכה יותר בכלל שמתי לב שהוא ממש מרטיב את הנייר יותר ושהוא שותה די הרבה אני מחליף לו את הנייר הרבה יותר פעמים וגם מחליף לו מים הרבה יותר כי הוא שותה די הרבה,
לגבי התנהגות הוא מתנהג ואוכל כרגיל , רק כל הנושא של השתיה והלשלשת שלו מטרידות אותי מה דעתכם?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטייל שמשלשל ושותה הרבה
מנהל: מפקחים
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: קוקוטייל שמשלשל ושותה הרבה
אדון נכבד
התוכי שלך חולה למה אתה מחכה ?-קח אותו לווטרינר של תוכים לשם אבחון הגורם לשלשול והטיפול בבעיה, דחייה של הטיפול תגרום להתייבשות התוכי, אבוד מינרלים חיוניים ומוות.
סיבות לשלשולים רבות ומגוונות: זיהום ויראלי-,פצ'קו, פוליומה וכו', סיבות בקטריאליות:סלמונלה,כלמידיופילה ועוד, זיהופ פטרייתי, טפילי מעיים, תולעים , דלקות בכבד, דלקות מעיים לא זיהומיות ועוד ועוד.
בהצלחה,
התוכי שלך חולה למה אתה מחכה ?-קח אותו לווטרינר של תוכים לשם אבחון הגורם לשלשול והטיפול בבעיה, דחייה של הטיפול תגרום להתייבשות התוכי, אבוד מינרלים חיוניים ומוות.
סיבות לשלשולים רבות ומגוונות: זיהום ויראלי-,פצ'קו, פוליומה וכו', סיבות בקטריאליות:סלמונלה,כלמידיופילה ועוד, זיהופ פטרייתי, טפילי מעיים, תולעים , דלקות בכבד, דלקות מעיים לא זיהומיות ועוד ועוד.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.